Antena Meniu Search
x

O fetiță de 10 ani a murit în mod tragic după ce a leșinat din senin, la școală, în Anglia: "Este sfâșietor. Era îngerașul nostru"

O fetiță de 10 ani a murit în mod tragic, după ce i s-a făcut rău și a leșinat, din senin, în timp ce era la școală.  Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit tragic câteva zile mai târziu.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 17:16

Rai-Lèyah Parveen Saddique se bucura de o zi de școală ca oricare alta când a leșinat brusc și din păcate, a murit câteva zile mai târziu
O fetiță de 10 ani a murit în mod tragic după ce a leșinat din senin, la școală, în Anglia - Instagram / janazaannouncements

Rai-Lèyah Parveen Saddique se bucura de o zi de școală ca oricare alta când a leșinat brusc și a murit câteva zile mai târziu. Ea a fost transportată de urgență la spital, iar ulterior transferată, dar a murit tragic luni dimineață, relatează Mirror.

Copila de 10 ani, din Wakefield, care era „fără probleme de sănătate”, a fost descrisă ca fiind populară și foarte prietenoasă cu cei din jurul său. Moartea bruscă a micuței a șocat pe toată lumea. Sute de oameni au participat la înmormântarea ei. Printre cei îndoliați s-au numărat prieteni și profesori de la școala ei din Wakefield. 

Era o fetiță ambițioasă, iubită de familie și prieteni. Școala ei a fost închisă astăzi. Studenții au participat la înmormântarea ei și au lansat baloane în aer”, a declarat un membru al familiei. 

Se crede că tânăra a suferit o hemoragie cerebrală

Pe acelaşi subiect

Se crede că Rai-Lèyah a suferit o hemoragie cerebrală. Ea a fost descrisă ca un copil care nu suferea de probleme de sănătate. Rai-Lèyah a fost fiica lui Natalie și Asif. Moartea ei a fost anunțată de pagina de Facebook a serviciului funerar musulman Janaza Announcements, unde sute de oameni și-au oferit condoleanțele pentru familie.

 „Este sfâșietor. Era îngerașul nostru. Ne va fi dor de tine. Te iubesc mult, a scris un membru al familiei.

Este o veste tragică, e doar puțin mai mare decât fiica noastră și nu îmi pot imagina duerea pe care o simt părinții”, a spus un bărbat.

Un înger frumos, a scris o femeie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O fetiță de 10 ani a murit în mod tragic după ce a leșinat din senin, la școală, în Anglia: "Este sfâșietor. Era îngerașul nostru"