Antena Meniu Search
x

O fetiță de 2 ani a murit, după ce a fost uitată în masină de mama ei, în SUA: "Doar țipau de durere și de suferință"

O fetiță de doi ani a murit după ce a fost uitată de mama ei într-o mașină, timp de șapte ore. Părinții nu știau că micuța se afla în mașină.

de Maria Dogaru

la 02.09.2022, 13:20

Vecinii au susținut că părinții copilei nu știau că a fost lăsată în mașină.
O fetiță de 2 ani a murit, după ce a fost uitată în masină de mama ei, în SUA - Profimedia

Copilul a fost găsit în mașina parcată, marți, în fața unei case din Franklin, New Jersey, SUA, după ce poliția a fost chemată la fața locului înainte ca mama ei să se prăbușească din cauza șocului și să fie dusă la spital, relatează Mirror.

Vecinii au susținut că părinții copilei nu știau că a fost lăsată în mașină. Polițiștii au ajuns la casă și au bătut la ușa din față după ce au descoperit că fetița a murit pe locul din spate al mașinii. Ei au spus că au auzit apoi strigătele dureroase ale părinților după ce au aflat vestea îngrozitoare.

Părinții, devastați de moartea copilei

Doar țipau de durere și de suferință. Ea s-a prăbușit la pământ și el s-a dus să o ajute. Sunt niște părinți grozavi. I-am văzut foarte iubitori și își iubeau mult copiii”, a declarat un vecin.

Pe acelaşi subiect

"Cum se poate întâmpla asta? Cum uiți? Cred că suntem cu toții uituci, am uitat lucruri în mașină. Dar cum uiți copilul? Eu nu nu înțeleg, a spus un alt vecin.

 „Autoritățile au anunțat Biroul Medical Regional de Nord din New Jersey, care va răspunde pentru a conduce investigația. Nu vor fi dezvăluite alte detalii în acest moment în timp ce anchetatorii își desfășoară ancheta”, a declarat poliția.

O anchetă pentru cele întâmplate este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fetiță de 2 ani a murit, după ce a fost uitată în masină de mama ei, în SUA: "Doar țipau de durere și de suferință"