Antena Meniu Search
x

Foto O fetiţă de 7 ani a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini, în timp ce venea acasă de la lecția de muzică, în Rusia

Fiica de șapte ani a unui pilot militar decorat chiar de Vladimir Putin a fost ucisă de mai mulţi câini fără stăpân, în timp ce se întorcea acasă de la o lecție de muzică. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 22:45

O fetiţă de 7 ani a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini
O fetiţă de 7 ani a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini - Social media / EAST2WEST NEWS via Daily Mail

Margarita Kanorskaya a fost înconjurată de animale pe un drum îngust din regiunea Transbaikal, Rusia, și nu a avut cum să scape. Câinii i-au smuls unul dintre picioare și i-au lăsat fața mutilată în atacul fatal. Poliția a trebuit să alunge animalele pentru a se putea apropia de corpul ei. Imaginile făcute a doua zi dimineață arată articolele de îmbrăcăminte ale fetei, inclusiv o mănușă roșie sub zăpadă.

Înmormântarea copilei - la care au participat şi colegii ei de clasă - a fost urmată de proteste ale locuitorilor din satul Domna, din cauza temerilor legate de siguranță celor care locuiesc în zonă, notează Daily Mail

Localnicii vor dreptate şi spun că autorităţile locale ştiau de prezenţa câinilor agresivi

Fetiţa a fost singurul copil al pilotului decorat al forțelor aeriene, maiorul Anton Kanorsky, care a fost medaliat chiar de Vladimir Putin pentru curajul de care a dat dovadă în Siria. Soția sa, profesoară de profesie, a fost transportată de urgență la spital din cauza șocului, după atacul oribil.

Pe acelaşi subiect

Satul pe care familia îl numește acasă are o populație de 6.300 de locuitori și are și o bază militară. Pe măsură ce furia a izbucnit din cauza presupusului eșec al oficialităților de a ține seama de avertismentele cu privire la haitele violente de câini, guvernatorul regional Alexander Osipov s-a grăbit să meargă la Domna pentru a încerca să-i liniștească pe oameni: ''Este imposibil să ne exprimăm durerea în cuvinte. În numele întregii regiuni, îmi exprim sprijinul pentru întreaga familie a copilului. Vom investiga în detaliu tragedia''. El a avertizat că legile ruse nu permit oficialilor locali să scape de câinii fără stăpân.

În semn de omagiu, s-a făcut un altar la școala unde a studiat Margarita, aceeaşi unitate de învăţământ unde şi mama ei este profesoară. O localnică în lacrimi a spus: ''Care este diferența acum? Chiar dacă luăm arme, nu va aduce acest copil înapoi. Era singura lor fiică''.

Un alt profesor a spus: ''Am plâns toată noaptea. Eu însumi am fost atacat de mai mulți câini. Din fericire, nu s-au atins de copiii care se întorceau de la școală chiar pe lângă mine''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 7 ani a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini, în timp ce venea acasă de la lecția de muzică, în Rusia