Antena Meniu Search
x

O fetiță de 7 ani luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de bunica ei, în SUA

O fetiță de 7 ani din New York luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în gât de bunica ei de 65 de ani. Copila se află în stare critică la spital, iar medicii nu-i dau mari șanse să rămână în viață.

de Cristina Cruceru

la 22.02.2023, 11:31

O fetiță de 7 ani luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiată
O fetiță de 7 ani luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiată - Shutterstock

O fetiță de doar 7 ani ani a fost înjunghiată în gât de bunica ei de 65 de ani. Copila se luptă acum să trăiască, fiind în stare critică. Medicii americani sunt rezervați în ceea ce privește situația ei. Minora are șanse puține să supraviețuiască rănilor grave pe care le-a suferit.

Fetița a fost înjunghiată cu un obiect necunoscut la o locuință din Clinton Ave, The Bronx, SUA, marți, în jurul orei 8.00, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din New York. Copila a fost transportată de urgență la unitatea medicală - Lincoln Hospital, în stare critică. Micuța a fost operată, iar medicii așteaptă o minune în cazul ei.

Bunica ei, în vârstă de 65 de ani, a fost reținută, a precizat poliția, conform TheIndependent. Adresa unde a avut loc incidentul este o casă multifamilială. Momentan, nu se cunoaște motivul pentru care bunica copilei a recurs la gestul nemilos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fetiță de 7 ani luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de bunica ei, în SUA