Antena Meniu Search
x

Un luptător MMA din SUA și-a înjunghiat de 17 ori iubita, apoi i-a ascuns trupul. Părinții tinerei au văzut scenele de groază pe camerele video

Un fost luptător de MMA și-a așteptat fosta iubită în fața casei părinților ei, înainte de a o înjunghia de 17 ori și de a-i băga corpul neînsuflețit într-un dulap.Tragedia a avut loc la primele ore ale zilei de 29 ianuarie, în Tennessee, SUA.

de Cristina Cruceru

la 20.02.2023, 14:59

Un luptător MMA și-a înjunghiat de 17 ori iubita, apoi i-a ascuns trupul
Un luptător MMA și-a înjunghiat de 17 ori iubita, apoi i-a ascuns trupul - Facebook, Twitter

Dwayne Herelle Jr., în vârstă de 28 de ani, un fost luptător de arte marțiale mixte, a fost acuzat de crimă după ce a înjunghiat-o pe Irene Torres, în vârstă de 24 de ani, în fața casei pe care o împărțea cu părinții ei. Tragedia a avut loc la primele ore ale zilei de 29 ianuarie, în Tennessee, SUA.

Irene, înjunghiată de 17 ori

Potrivit rapoartelor făcute de oamenii legii, suspectul a așteptat în fața casei foștilor socri, iar în timp ce aceasta se întorcea acasă de la serviciu, criminalul "s-a strecurat pe la spate și i-a întins o ambuscadă". Reyna Douglas, sora lui Irene, a scris pe o pagină GoFundMe că "a fost târâtă și înjunghiată în mod repetat în fața casei părinților ei".

În timpul unei audieri în instanță, miercuri, s-a dezvăluit că Irene a fost înjunghiată "de peste 17 ori" de către fostul ei partener de viață. Poliția a declarat că luptătorul a târât cadavrul iubitei sale în portbagajul mașinii și a condus până la locuința lui, înainte de a băga rămășițele ei într-un coș de gunoi, pe care l-a ascuns într-un dulap.

Pe acelaşi subiect

Apoi, criminalul și-a aruncat hainele pline de sânge. Cei doi s-au certat înainte de oribilul atac. Părinții lui Irene s-au uitat la imaginile de pe camerele de supraveghere din fața casei lor după ce fiica lor nu venise de la serviciu, când l-ar fi văzut pe Dwayne târând-o. Tatăl victimei l-a sunat și i-a cerut să știe unde se află fiica sa. Fostul luptător MMA i-a spus că tânăra era cazată la un hotel, nu că ar fi moartă și băgată la el în dulap.

Irene se despărțise de criminal

Irene s-ar fi despărțit de suspect cu o lună înainte de a fi înjunghiată mortal, potrivit surorii sale, care susține că relația era abuzivă. Reyna a declarat, potrivit Mirror: "În timp ce majoritatea tinerilor de 24 de ani își plănuiesc carierele, viitorul și sunt optimiști cu privire la lume, Irene și-a petrecut unele dintre ultimele luni din viața ei tânără abuzată, degradată, terorizată și temătoare.

Irene a dat dovadă de un curaj imens atunci când a părăsit relația abuzivă și era atât de fericită să înceapă o nouă viață cu sprijinul familiei sale, doar pentru a fi vânată în curtea casei sale și ucisă cu brutalitate o lună mai târziu."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un luptător MMA din SUA și-a înjunghiat de 17 ori iubita, apoi i-a ascuns trupul. Părinții tinerei au văzut scenele de groază pe camerele video