Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O fetiţă de doi ani a murit de căldură încuiată în maşină. Tatăl se juca pe Playstation în timpul tragediei

Christopher Scholtes este bărbatul care şi-a uitat fetiţa de doi ani încuiată în maşină, pentru mai mult de trei ore. El se juca pe Playstation în timp ce copilul a murit de la căldură. Afară erau 48 de grade Celsius. 

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 17:45

Fetiţa de doi ani care a murit încuiată într-o maşină încinsă. Tatăl se juca pe Playstation în timpul tragediei Fetiţa de doi ani care a murit încuiată într-o maşină încinsă. Tatăl se juca pe Playstation în timpul tragediei - Instagram

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, tată a trei copii, se confruntă cu mai multe acuzaţii după ce fiica sa de doi ani a murit tragic în Arizona. Ea a fost lăsată în mașina încinsă de la căldură, iar afară erau 48 de grade Celsius. În acest timp, Cristopher era distras de jocurile video de pe Playstation. Tatăl și-ar fi lăsat copilul adormit timp de peste trei ore, potrivit Mirror UK. Soția sa, care lucrează ca medic, a venit acasă și a găsit trupul neînsufleţit al fiicei sale.

Cum se apără tatăl

Christopher Scholtes a insistat că și-a lăsat fiica, Parker Scholtes, în mașină doar o jumătate de oră, pentru că nu a vrut să îi tulbure somnul. Cei doi tocmai se întorseseră de la cumpărături. Bărbatul a fost acuzat de omor calificat, dar şi de abuz asupra copilului. 

Articolul continuă după reclamă

Christopher a declarat că a ajuns acasă în jurul orei 14.30. El a explicat că garajul era plin cu echipamente de exerciții fizice, ceea ce l-a determinat să parcheze afară. A uitat să își scoată copilul adormit, a oprit mașina și a intrat. Cu toate acestea, imaginile de supraveghere analizate de polițiștii locali îl arată pe Christopher ajungând acasă la ora 12:30, lăsându-şi copilul de doi ani în căldura sufocantă timp de mai bine de trei ore. Documentele cazului arată că bărbatul "a fost distrat de joc, punându-și mâncarea deoparte".

Pe acelaşi subiect

Celelalte două fiice ale cuplului au declarat că tatăl lor le lăsa frecvent nesupravegheate în mașină în timp ce el intra în casă. Christopher a recunoscut în fața poliției că, deși a lăsat aerul condiționat pornit, era conștient că acesta se va opri după o jumătate de oră.

Ce spune soţia

Soția lui Christopher a pledat pentru eliberarea sa, în așteptarea procesului. Ea a considerat accidentul mortal drept o "mare greșeală""Vă cer doar să îi permiteți să vină la noi acasă, pentru a putea începe cu toții procesul de doliu. Vrem să ne îngroape fiica împreună cu noi săptămâna viitoare și să putem trece prin tot acest proces împreună, ca o familie", l-a implorat pe judecător.

"Aceasta a fost o mare greșeală... nu îl reprezintă", a insistat Erika Scholtes. "Vreau doar ca fetele să își vadă tatăl, să nu fiu nevoită să le spun în seara asta că vor îndura încă o pierdere".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » O fetiţă de doi ani a murit de căldură încuiată în maşină. Tatăl se juca pe Playstation în timpul tragediei