Antena Meniu Search
x

Galerie foto O influenceriță, acuzată de escrocherie. Şi-ar fi înșelat fanii cu 77 milioane de dolari, apoi a fugit cu banii în Malaezia

O populară thailandeză, creatoare de continut pe YouTube, este acuzată de escrocherie, după ce ar fi pretins că este un specialist financiar de succes şi a fugit apoi în străinătate cu peste 77 de milioane de dolari, bani obtinuti de la mai multe persoane.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 17:44

Natthamon Khongchak, cunoscută sub numele de Nutty , ar fi păcălit peste 6.000 de persoane, potrivit lui Phaisal Ruangrit, avocatul celor care au devenit victimele fraudei, scrie The Straits Times..

Phaisal a dezvăluit că una dintre victime ar fi depus aproximativ 500.000 de dolari în contul femeii pentru a putea avea acces ulterior la serviciile acesteia.

Pe 24 august, avocatul a însotit aproximativ 30 de persoane să depună plângeri împotriva lui Natthamon la Divizia de Reprimare a Crimelor Economice. El a spus că influencerita și-a folosit popularitatea pentru a atrage victimele cu promisiunea unor profituri mari într-un timp scurt.

Contul de YouTube al lui Natthamon, care se intitulează Nutty's Diary, are peste 800.000 de urmăritori, dar ultimul clip a fost postat acum aproximativ cinci luni.

Pe acelaşi subiect

Păcăliti cu milioane de dolari

Ea a invitat oamenii să depună bani în contul ei, promițând profituri de 25% pentru contractele de trei luni, 30% pentru contractele de șase luni și 35% pentru contractele de 12 luni. Ea s-a angajat să plătească venituri în fiecare lună.

Cu toate acestea, în aprilie, clienții ei au început să se plângă că nu au primit plățile așa cum le-a fost spus la început. Într-o postare pe Instagram din 25 mai, Natthamon a spus că a făcut o greșeală în tranzacționare și a pierdut toți banii, dar a promis că își va plăti investitorii.

Pe 24 iunie, ea a anunțat că este dată în judecată în două cazuri și că nu va putea plăti sumele tuturor investitorilor, dacă va fi închisă.

Duminică (28 august), populara pagină de Facebook Drama-addict a anuntat că Natthamon a fugit în străinătate. În postare se spune că una dintre presupusele ei victime, numită Nok, oferă o recompensă de 26.000 de dolari oricărei persoane care ar putea furniza informații care ar duce la arestarea ei.

Pagina a mai spus în postre că a primit informații precum că Natthamon ar fi fugit în Malaezia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O influenceriță, acuzată de escrocherie. Şi-ar fi înșelat fanii cu 77 milioane de dolari, apoi a fugit cu banii în Malaezia