Antena Meniu Search
x

„Coșmarul oricărui bărbat". Femeia din Anglia care şi-a hrănit soţul cu curry otrăvit este din nou în libertate

O femeie din Anglia care și-a ucis soțul hrănindu-l cu curry otrăvit a fost eliberată din închisoare, deşi era condamnată pe viaţă.

de Antonia Roşu

la 02.08.2022, 09:49

„Coșmarul oricărui bărbat". Femeia din Anglia care şi-a hrănit soţul cu curry otrăvit este din nou în libertate
„Coșmarul oricărui bărbat". Femeia din Anglia care şi-a hrănit soţul cu curry otrăvit este din nou în libertate - Profi Media

Dena Thompson a devenit cunoscută drept „Văduva Neagră” din cauza modului în care și-a manipulat cei trei soți. Ea s-a bazat pe seducție pentru a-i păcăli pe bărbați să se îndrăgostească de ea, ca o modalitate de a intra în posesia banilor lor.

Thompson a fost închisă pentru fraudarea celor doi soți supraviețuitori. Femeia ar mai fi avut o tentativă de a-l ataca pe cel de-al treilea soț cu o bâtă și un cuțit, susținând că se simţea în pericol în timpul unui joc erotic cu partenerul, potrivit The Sun.

Moartea celui de-al doilea soț al ei, Julian Webb, a confirmat statutul de ucigaș cu sânge rece al femeii. În 2003, s-a constatat că Văduva Neagră l-a otrăvit pe Julian la aniversarea acestuia, în iunie 1994, adăugând o doză letală de analgezice în curryul său - o crimă care ar fi trebuit să o închidă pe viață.

19 ani mai târziu, ucigaşa a fost surprinsă de britanici după ce a fost eliberată în mod controversat de către "Consiliul de Eliberare Condiționată", luna trecută.

Pe acelaşi subiect

„Această femeie este coșmarul oricărui bărbat"

Al treilea ei soț, Richard Thompson, care a supraviețuit casniciei cu ucigașa, a declarat pentru Mail Online: „Karma îşi va face treaba”.

Martyn Underhill, un fost inspector detectiv care a descoperit crimele lui Thompson a spus: „Această femeie este coșmarul oricărui bărbat. Timp de un deceniu, ea a vizat bărbații din punct de vedere sexual, financiar și fizic. Cred că încă reprezintă un pericol. Autoritățile trebuie să o supravegheze îndeaproape.”

Ea obişnuia să câștige simpatia bărbaţilor pretinzând în mod fals că moare de cancer și invocând frica de un fost iubit violent. Apoi, ea le confisca economiile bărbaţilor în timp ce promitea că le va plăti înapoi odată ce va primi banii la loterie sau din licitația unui tablou fals.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » „Coșmarul oricărui bărbat". Femeia din Anglia care şi-a hrănit soţul cu curry otrăvit este din nou în libertate