Antena Meniu Search
x

O influenceriţă TikTok l-a ucis pe amantul mamei sale, după ce acesta a amenințat că va face publică relația. Era cu 25 de ani mai tânăr decât femeia

O tânără influenceriță TikTok este acuzată că a plănuit moartea amantului mamei sale, după ce acesta ar fi amenințat-o pe femeie că va expune relația lor. Bărbatul a pierit într-un accident rutier bizar, alături de prietenul său, după ce mașina în care se aflau a fost scoasă cu forța de pe carosabil și s-a izbit de un copac. 

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 16:34

Era cu 25 de ani mai mic decât femeia
O influenceriţă TikTok l-a ucis pe amantul mamei sale, după ce acesta a amenințat că va face pubică relația - Instagram / TikTok

Mahek Bukhari, în vârstă de 23 de ani, cunoscută sub numele de Maya, și mama ei, Ansreen Bukhari, în vârstă de 46 de ani, sunt acuzate de uciderea lui Saqib Hussain, în vârstă de 21 de ani, care a murit într-un accident rutier grav pe autostrada A46 din Leicestershire, relatează Mirror. Femeile i-ar fi întins o capcană tânărului, care a pierit în mașina cuprinsă de flăcări. 

Hussain și prietenului lui, Mohammed Hashim Ijazuddin, ambii în vârstă de 21 de ani și din Banbury, Oxfordshire, au fost uciși după ce mașina lor a fost scoasă cu forța de pe șosea, lovindu-se de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât mașina condusă de prietenul lui Hussain s-a rupt în două. Disperat să-și saleveze viața, Hussain a sunat la poliție cu doar câteva clipe înainte de moartea sa. El a susținut că mașina lor a fost împinsă cu forța de pe drum de către alte două mașini, la volanul cărora erau niște oameni cu cagule pe față.

L-a ucis de frică să nu dezvăluie aventura pe care mama ei o avea cu el

„Încearcă să mă omoare, încearcă să mă omoare. Tocmai am fost scoși de pe drum. Te rog, te implor”, a spus tânărul chiar înainte de moartea sa.

Pe acelaşi subiect

„O, Doamne”, au fost ultimele cuvinte rostite de bărbat, înainte de a se auzi un țipăt, apelul întrerupându-se brusc. Imaginile făcute publice de către poliție au arătat Skoda în care se aflau cei doi, cuprinsă în flăcări, înfiptă într-un copac.

Mohammed a fost victima colaterală în planul diabolic al celor două femei. El a fost de acord să-și ducă prietenul acasă în acea seară, fiind „în locul nepotrivit la momentul nepotrivit”. Procurorii și-au dat seama că nu a fost un accident de circulație obișnuit. După mai multe investigații, motivul tragediei a început să iasă la lumină. Astfel, după accident, apropiații lui Hussain le-au spus detectivilor că tânărul a avut o aventură de trei ani cu o femeie mai în vârstă, care era căsătorită și avea copii.

Pentru că femeia nu i-a mai răspuns la apeluri și mesaje, tânărul a recurs la șantaj

Hussain „părea să fie îndrăgostit” de Ansreen Bukhari, pe care o cunoștea drept Anzy. Fiica ei știa despre relațiia dintre cei noi, ba mai mult, a acceptat-o și nu a considerat-o o problemă. Familia tânărului susține că totul ar fi început ca o aventură care nu prezenta stabilitate, însă tănărul s-ar fi îndrăgostit de femeie.

„Este clar și faptul că a existat o relație sexuală. Au fost găsite o serie de videoclipuri și imagini cu caracter sexual explicit, în care apar Saqib Hussain și Ansreen Bukhari. Existența acelui material se află în centrul acestui caz, deoarece ceea ce putea face acel material a fost ceea ce a dus la uciderea acestor doi tineri”, a spus un procuror.

După un timp, Anzy a încercat să pună capăt relației cu Hussain, împotriva dorinței lui. „El, din păcate, se pare, nu a putut accepta acea decizie” a continuat procurorul. Tânărul ar fi început apoi să-i trimită femeii mesaje prin care îi arăta că devine din ce în ce mai obsesiv de relație, mărturisindu-și dragostea pentru Ansreen și implorând-o să continue relația”.

Pentru că femeia nu i-a mai răspuns la apeluri și mesaje, tânărul a decis să abordeze altfel situația și a recurs la șantaj. Hussain a amenințat-o pe femeie că dacă nu se împacă, acesta îi va trimite soțului ei toate filmulețele în care apar în ipostaze indecente. Tânărul i-ar fi dat sute de mesaje și lui Mahek, fiica femeii, în sperața că aceasta o va convinge pe mama ei să-i răspundă la mesaje. 

Procesul celor două continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O influenceriţă TikTok l-a ucis pe amantul mamei sale, după ce acesta a amenințat că va face publică relația. Era cu 25 de ani mai tânăr decât femeia