Antena Meniu Search
x

Revolta unei femei din UK, după ce a aflat ce pedeapsă a primit bărbatul care i-a ucis fratele: „Cum să primească doar sentința asta? Primești mai mult pentru evaziune fiscală"

Revolta unei surori care cere dreptate pentru moartea fratelui său. Bărbatul a fost ucis din cauza unei neînțelegeri, după o seară în club. Sora lui a descris pedeapsa primită de cel care i-a ucis fratele drept o „insultă” și cere instanței să-și schimbe decizia.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 18:32

Paul Mason, în vârstă de 52 de ani, ieșea dintr-un club din Londra pe 15 decembrie, când a fost atacat și ucis de Steven Allan, în vârstă de 35 de ani. Agresorul era băut, iar sub influența alcoolului, a reacționat impulsiv și a luat o viață. Paul a încercat să se îndepărteze de el și nu a acționat violent sau agresiv față de Allan, dar ucigașul l-a lovit de trei ori în doar 12 secunde. Impactul a fost fatal, relatează Mirror.

Joi, autoritățile au hotărât că atacatorul merită trei ani și nouă luni de închisoare, pentru că a luat viața unui om. Allan a fost scutit de crimă iar cazul lui a fost încadrat la ucidere din culpă. Sora lui Paul, Raechel, este revoltată de sentința primită de cel care i-a luat fratele de lângă ea și spune că va face recurs împotriva acesteia.

Este jignitor pentru noi, pentru memoria lui Paul, pentru societate în general”, a spus ea.

A murit șase luni mai târziu, din cauza rănilor grave suferite la cap

Pe acelaşi subiect

Una dintre lovituri l-a făcut pe Paul să cadă la pamânt. Impactul a fost puternic și a rămas cu leziuni grave la cap, care i-au adus sfârșitul șase luni mai târziu. Martorii care au asistat la lupta grotească au povestit cum agresorul țipa „ Arată-mi cum te mai bați acum”, în timp ce bărbatul zăcea inconștient pe troturar. 

Cum poate cineva să primească doar sentința asta, când a ucis pe cineva? Ai primi mai mult pentru evaziune fiscală. Nu a fost un singur pumn. L-a lovit de trei ori, sentința nu reflectă severitatea acțiunilor sale și ce mesaj dă asta societății?" Suntem încă traumatizați de asta. Am sperat că, odată ce va fi în închisoare, vom putea merge mai departe, dar asta a făcut-o mult mai dificilă. Este pur și simplu greșit”, a spus sora băratului.

Paul a fost remarcabil, un suflet bun și blând, care nu a făcut niciodată rău nimănui și știm că a încercat să se îndepărteze de ucigașul său. A adus bucurie și râsete tuturor celor care l-au cunoscut, avea mulți prieteni peste tot. A fost foarte respectat pentru realizările sale în carieră”, a declarat familia lui Paul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Revolta unei femei din UK, după ce a aflat ce pedeapsă a primit bărbatul care i-a ucis fratele: „Cum să primească doar sentința asta? Primești mai mult pentru evaziune fiscală"