Antena Meniu Search
x

Foto O întreagă familie a fost decimată, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o camionetă şi s-a transformat într-o minge de foc, în SUA

Un soldat din Massachusetts, soția și copilul său au murit într-un accident de mașină, după ce s-au izbit de o camionetă de tractare, în apropierea unei baze militare din Coreea de Sud.

de Redactia Observator

la 08.11.2021, 08:44

O întreagă familie a fost decimată, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o camionetă
O întreagă familie a fost decimată, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o camionetă - Facebook

Luis Taveras, în vârstă de 27 de ani, soția sa Lisbeth, în vârstă de 30 de ani, și fiul lor, Luis, în vârstă de 16 luni, au fost uciși când vehiculul lor s-a ciocnit de o camionetă de remorcare, în jurul orei 23:00, în Pyeongtaek, lângă Camp Humphreys, una dintre cele mai mari baze americane. Bărbatul a servit timp de patru ani în armată. 

Potrivit anchetatorilor, mașina familiei s-a ciocnit într-o curbă, pe un drum cu o singură bandă și a explodat, transformându-se într-o minge de foc. Familia a fost declarată decedată la fața locului, notează Daily Mail

''Niciun cuvânt nu poate exprima cu acuratețe durerea cu care se confruntă prietenii și familia lor'', a declarat comandantul unității. ''Noi, ca parte a Armatei, vom merge mai departe într-un mod care să ofere sprijin și asistență celor îndurerați''.

Mai multe anchete au fost deschise în urma tragediei

Șoferul coreean de 27 de ani al camionetei a fost transportat la un spital din apropiere pentru a-și trata rănile care nu îi pun viața în pericol. Agenția Națională de Poliție Coreeană investighează în prezent accidentul și analizează filmările din mașina unui martor, precum și probele ADN, a informat Stars and Stripes. Armata SUA desfășoară, de asemenea, o anchetă de serviciu în legătură cu accidentul.

Taveras a sosit în Coreea de Sud în iunie și a fost unul dintre cei aproximativ 28.500 de soldați americani staționați în țară, majoritatea la Camp Humphreys. Baza servește, de asemenea, drept casă pentru Divizia a 2-a Infanterie și Forțele SUA din Coreea, a raportat Stars and Stripes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O întreagă familie a fost decimată, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o camionetă şi s-a transformat într-o minge de foc, în SUA