Antena Meniu Search
x

Român mort în Italia, într-un teribil accident pe autostrada Brescia - Padova. Dumitrache își vizitase fiica, în Elveția

Un român a murit în Italia, într-un grav accident de circulație pe autostrada A4 Brescia - Padova. În momentul producerii tragediei, Condrache Dumitrache, de 70 de ani, se întorcea din Elveția, unde își vizitase fiica.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2021, 13:51

Accidentul a avut loc pe autostrada A4, în după-amiaza zilei de vineri, pe tronsonul dintre Soave și Montebello, în Veneto. 

Potrivit publicației Brescia Today, românul de 70 de ani, rezident în în Padova, se întorcea acasă din Elveția, unde fusese să-și viziteze una dintre cele două fiice ale sale.

Potrivit agenților de la Poliția Rutieră, care au intervenit la fața locului pentru constatări, în coliziune au fost implicate 5 autovehicule. După ce a lovit o dubă, mașina condusă de bărbatul român a ajuns pe banda alăturată, unde circula o altă mașină care l-a lovit în plin.

Românul Dumitrache Condrache a murit pe loc

Pe acelaşi subiect

Dumitrache Condrache a fost extras dintre fiarele mașinii de către pompierii, însă medicii chemați în ajutor nu au putut decât să constate decesul. Un alt șofer a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul San Bonifacio, scrie Corriere del Veneto.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili dinamica accidentului mortal.

În urma carambolului cu cinci vehicule, tronsonul de autostradă a fost închis pe cele trei benzi, cu excepția celei de urgență. S-au format cozi pe aproximativ 20 de kilometri, autostrada fiind redeschisă în jurul orei 17:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român mort în Italia, într-un teribil accident pe autostrada Brescia - Padova. Dumitrache își vizitase fiica, în Elveția