Antena Meniu Search
x

O întreagă familie a pierit în mod cumplit, după ce două bărci s-au ciocnit pe râul Wilmington. Unul dintre navigatori consumase alcool

O întreagă familie a pierit în weekend în urma unui accident tragic, după ce două bărci s-au ciocnit pe râul Wilmington, lângă Savannah, Georgia. Căpitanul uneia dintre bărci consumase băuturi alcoolice. 

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 10:16

Captură video
O întreagă familie a murit în mod tragic, după ce două bărci s-au ciocnit pe râul Wilmington - Youtube/ TODAY

Cinci persoane au murit într-un accident teribil în care au fost implicate două bărci, sâmbătă, pe râul Wilmington, lângă Savannah, Georgia. Patru dintre ei erau membri ai familiei Leffler, cunoscuţi în localitate.

Victimele identificate de către autorităţi sunt:

  • Christopher David Leffler, profesor şi antrenor de fotbal, în vârstă de 51 de ani
  • Lori Lynn Leffler, în vârstă de 50 de ani, soţia lui Christopher,
  • Zachary James Leffler, în vârstă de 23 de ani, fiu
  • Nathan Leffler, în vârstă de 17 ani, fiu
  • Robert Steven Chauncey, în vârstă de 37 de ani, care se afla pe cealaltă barcă.

Accidentul s-a produs după ce două bărci cu motor care veneau din direcţii opuse s-au ciocnit una de cealaltă. Pe cele două bărci se aflau în total nouă persoane, relatează Today. Două persoane au fost declarate decedate la faţa locului, informează NBC News. Alţi trei au fost declarați dispăruți la momentul respectiv, însă trupurile neînufleţite au fost descoperite duminică. Ceilalţi patru au fost transportaţi la un spital local pentru a fi trataţi, dar se află în afara oricărui pericol.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza exactă a accidentului este încă în curs de investigare. Autoritățile l-au acuzat pe Mark Stegall, în vârstă de 45 de ani, de conducere sub influenţă. Potrivit Gărzii de Coastă, alcoolul joacă un rol în aproape 20% din decesele petrecute cu barca.

Citește și: Băuturile energizante și efectele lor. Ce se întâmplă în corpul tău când le consumi

Martorii spun că impactul dintre cele două bărci a fost extrem de puternic şi dezastruos

Un bărbat care a fost martor la momentul accidentului și care folosește același port ca și familia Lefflers, Roger Phillips, a declarat pentru NBC News că deține o barcă similară cu cele implicate în accident și că navighează pe aceleași căi navigabile de ani de zile, însă nu a văzut niciodată un accident atât de grav ca cel de sâmbătă.

O altă tragedie a avut loc pe apă în acest weekend în Seneca, Illinois. O navă de agrement de 9 metri cu 17 persoane la bord a luat foc în apropierea portului Spring Brook, potrivit unui raport primit de Garda de Coastă a SUA. Toți pasagerii au ajuns la țărm, dar aproximativ 12 dintre ceştia au ajuns la spital cu răni grave. Între acestea, o persoană în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O întreagă familie a pierit în mod cumplit, după ce două bărci s-au ciocnit pe râul Wilmington. Unul dintre navigatori consumase alcool