Antena Meniu Search
x

Foto O italiancă a încasat 100.000 de euro după ce s-a prefăcut că e însărcinată timp de 24 de ani. Femeia ar fi avut 5 copii şi 17 avorturi

O italiancă a fost condamnată la închisoare după ce a falsificat 17 sarcini timp de 24 de ani, pentru care a încasat 100.000 de euro de la stat pentru cheltuielile false de maternitate. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 09:49

O italiancă a încasat 100.000 de euro după ce s-a prefăcut că e însărcinată timp de 24 de ani. Femeia ar fi avut 5 copii şi 17 avorturi
O italiancă a încasat 100.000 de euro după ce s-a prefăcut că e însărcinată timp de 24 de ani. Femeia ar fi avut 5 copii şi 17 avorturi - Facebook

Barbara Ioele, în vârstă de 50 de ani, a susținut în mod fals că a avut cinci copii și 12 avorturi spontane, după ce și-a umplut abdomentul cu perne pentru a simula o sarcină. Femeia din Roma și-a falsificat mersul pentru a părea că poartă un copil și și-a acumulat o perioadă considerabilă de concediu. Barbara neagă toate acuzațiile și continuă să susțină că cei cinci copii ai săi există și că toate sarcinile ei, inclusiv avorturile spontane, au fost autentice. Ioele a susținut că și-a născut ultimul copil în decembrie, dar polițiștii au spus că a fost supravegheată în ultimele nouă luni și că întreaga sarcină a fost o farsă, relatează The Sun.

Iubitul ei i-a fost complice de 12 ani

Procurorii o acuză pe femeie că a comis presupusa fraudă prin sustragerea certificatelor de naștere dintr-o clinică din Roma și a altor documente falsificate, relatează ziarul italian Il Mattino.

Se pare că a făcut acest lucru din anii 2000 și, ca rezultat, a reușit să strângă 100.000 de euro în beneficii. Davide Pizzinato, partenerul de 55 de ani al lui Ioele, ar fi informat poliția în timpul unui interogatoriu că știa „pe deplin” că ea nu a fost niciodată însărcinată. Se crede că el a depus mărturie împotriva ei în schimbul unei pedepse mai mici, în ciuda faptului că a fost acuzat ca fiind complicele ei la escrocherie.

„Lucrul acesta îmi este cunoscut din 2012. Adică de când a început relația noastră”, a adăugat el. Ioele a primit o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare.

Ea nu s-a prezentat în instanță pentru interogatoriu. Avocatul ei ar fi prezentat două certificate, nu de maternitate, care ar atesta starea ei de sănătate precară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O italiancă a încasat 100.000 de euro după ce s-a prefăcut că e însărcinată timp de 24 de ani. Femeia ar fi avut 5 copii şi 17 avorturi