Antena Meniu Search
x

O italiancă și-a bătut soțul şi l-a ţinut închis într-o debara, cu un scaun şi o găleată alături. Bătrâna i-a rupt inclusiv dinţii: ''A mâncat nuga tare"

O pensionară din Lazio este acuzată că și-a bătut și torturat soțul în vârstă de 90 de ani, pe care îl forța să-și petreacă nopțile într-o debara. Aceasta a încercat în toate modurile posibile să nege abuzurile semnalate: "Suntem despărțiți, l-am ținut în casă de milă, iar în debara a preferat el să stea"

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 09:40

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un bătrân de nouăzeci de ani și-a acuzat soția că l-a torturat luni de zile, închis într-o debara. Acesta avea la dispoziţie doar un scaun și o găleată în care își făcea nevoile. În timpul zilei, soția îl dădea afară din casă și își petrecea timpul stând pe o bancă de pe faleza din Civitavecchia, o localitate pe malul mării, la nord de Roma.

Bărbatul avea ziare pe post de cearșaf şi primea bani cu porţia

Într-o zi, o patrulă de poliție l-a observat pe bătrân și i-a cerut explicații. El a povestit condițiile groaznice în care era forțat să trăiască: ''Vă rog să mă ajutați, soția mă închide noaptea într-un dulap, am doar o găleată și un scaun, ziarele pe post de cearșaf și trebuie să ies afară din casă în timpul zilei". Bătrânul, care are un început de Alzheimer și suferă de demență senilă, este acum găzduit într-un azil de bătrâni din zonă.

Soția lui este acuzată de rănire și maltratare în familie, dar a încercat în toate modurile să nege abuzurile semnalate de soțul ei: ''Ne-am despărțit, l-am primit în casă din milă. El singur a vrut să stea în cămara aia, avea acolo o saltea. Și nu e adevărat că l-am lovit, ar avea semne pe corp, dar nu are'', a spus femeia. În cadrul emisiunii "La vita in diretta", de pa Rai 1, a încercat să se justifice în privința unei alte acuzații, aceea de a-și fi lovit soțul peste dinți: "Sunt acuzată că l-am lovit în proteza dentară, dar nu e adevărat. A mâncat nuga, din aia tare și i s-au rupt dinții", potrivit FanPage.

Conform reconstituirii, acuzațiile la adresa femeii sunt considerate credibile. Bărbatul a fost nevoit să doarmă fără pat și fără mâncare. Dimineața, soția îl dădea afară din casă și îi înmâna 5 euro, sumă care trebuia să îi ajungă până seara, când i se permitea să se întoarcă acasă. Ancheta este coordonată de procurorul adjunct Annunziata Rapillo de la Parchetul Civitavecchia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O italiancă și-a bătut soțul şi l-a ţinut închis într-o debara, cu un scaun şi o găleată alături. Bătrâna i-a rupt inclusiv dinţii: ''A mâncat nuga tare"