Antena Meniu Search
x

O mamă a 11 copii şi-a îngrozit vecina: munţii de gunoaie stau să-i înghită casa, iar locul a devenit un rai pentru şobolani, în UK

O femeie din Marea Britanie se teme că va sfârşi îngropată de munţii de gunoaie care se înalţă în curtea vecină, unde trăieşte o mamă a 11 copii. Îngrozită de miros, bacterii şi şobolani, aceasta povesteşte că nu mai iese din casă şi nici nu îşi mai primeşte nepoţii în vizită.

de Redactia Observator

la 21.10.2021, 21:03

O femeie din UK se teme că va sfârşi îngropată de munţii de gunoaie care se înalţă în curtea vecină
O femeie din UK se teme că va sfârşi îngropată de munţii de gunoaie care se înalţă în curtea vecină - The Sun

O femeie în vârstă de 51 de ani, din Marea Britanie, s-a săturat să trăiască sufocată de gunoiul vecinilor. Munţi de deşeuri se înalţă în curtea de alături, transformând zona într-un adevărat iad pentru localnici, dar într-un paradis pentru şobolani şi bacterii. Sian Butler a mărturisit, pentru The Sun, că este îngrozită de rozătoare şi evită să iasă în propria grădină. Mai mult, are emoţii şi pentru ce li s-ar putea întâmpla celor 10 nepoţi ai săi, atunci când vin în vizită. 

Munţii de gunoaie şi şobolanii au adus-o în pragul depresiei

Femeia s-a mutat în casa care i-a devenit "celulă de închisoare" cu 17 ani în urmă şi nu a avut motive de nemulţumire până recent. În decurs de un an, a chemat de cinci ori autorităţile din cauza mizeriei din curtea vecină. Acolo locuieşte o femeie, mamă a 11 copii, care pare să depoziteze lucrurile celor mici direct pe pământ, amestecate cu fel de fel de deşeuri. Lângă zidul casei zac aproximativ 30 de pungi de gunoi pline ochi. "Am văzut şobolani uriaşi, care intrau în grădina mea. Nu pot suporta riscul ca nepoţii mei să ajungă victimele rozătoarelor, aşa că nu-i mai primesc în vizită", povesteşte Sian Butler. Stresul constant a adus-o în pragul depresiei. "Înţeleg cât de greu trebuie să fie să ai grijă de o familie atât de numeroasă, dar nu are nicio scuză să lase grădina într-un asemenea hal. Mi-a transformat viaţa într-un infern", se plânge femeia.

A încercat să rezolve totul cu vorba bună, dar vecina sa nu a fost receptivă. Aceasta ar fi pretins că mizeria este o problemă de moment, nu una pe termen lung. Aşa că până la un răspun din partea autorităţilor, cărorea le-a trimis mai multe plângeri, Sian Butler nu are de ales decât să privească munţii de gunoaie care se înalţă tot mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă a 11 copii şi-a îngrozit vecina: munţii de gunoaie stau să-i înghită casa, iar locul a devenit un rai pentru şobolani, în UK