Antena Meniu Search
x

O mamă a fost înţepată de peste 75 de albine în timp ce încerca să-şi protejeze cei doi copii. Făceau poze de familie când au fost brusc atacaţi

O mamă a fost înţepată de peste 75 de albine în timp ce încerca să-şi protejeze cei doi copii. Se aflau la o şedinţă foto de familie în zona Buckeye Valley din Arizona, când au fost atacaţi brusc de roiul extrem de agitat de albine, au declarat oficialii pompierilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2023, 09:53

O mamă a fost înţepată de peste 75 de albine în timp ce încerca să-şi protejeze cei doi copii - Facebook / Arizona Fire & Medical Authority

Mama, care nu a fost identificată, făcea poze în aer liber cu copiii ei când aceștia au fost atacați, a declarat duminică Arizona Fire & Medical Authority într-o postare pe Facebook. A reuşit să-şi bage cei doi copii în maşină, dar în tot acest timp ea a fost înţepată de zeci de albine.

„Gândirea rapidă a mamei i-a salvat pe copii”, a spus un purtător de cuvânt al pompierilor.

Într-un apel la 911 făcut public, mama femeii imploră ajutor, porivit TODAY. „Vă rog, grăbiţi-vă. Fiica mea nu poate urca în maşină, este atacată de albine. Nepoatele mele sunt cu ea. Vă rugăm să trimiteți ajutor”, se aude vocea disperată a femeii.

Departamentul de Pompieri din Buckeye a intervenit în scurt timp şi a scos în siguranţă copiii din maşină, după ce au pulverizat SUV-ul cu spumă. Videoclipul difuzat de Arizona Fire & Medical Authority surprinde momentul în care echipa a intervenit pentru salvarea victimelor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambii copii au fost duşi în siguranţă fără să fie înţepaţi. Mama lor a fost internată în spital, dar este în afara oricărui pericol.

Ce trebuie să faceţi dacă sunteţi atacaţi de albine

Pompierii au ţinut să reamintească oamenilor ce trebuie să facă dacă ajung într-o ipostază asemănătoare. Dacă sunteţi atacaţi de un roi de albine, cea mai bună opţiune este să vă ascundeţi într-un loc ferit, închis, spune Autoritatea Medicală de Pompieri din Arizona. Dacă acest lucru nu este posibil, alergaţi în linie dreaptă şi încercaţi să vă acoperiţi faţa până în momentul în care reuşiţi să găsiţi un adăpost. Specialiştii avertizează că nu trebuie să intraţi niciodată în apă şi să nu încercaţi să vă luptaţi cu ele, căci vor deveni mai agitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O mamă a fost înţepată de peste 75 de albine în timp ce încerca să-şi protejeze cei doi copii. Făceau poze de familie când au fost brusc atacaţi