Antena Meniu Search
x

O mamă a fugit cu bebelușul din spital, imediat după ce a născut. Polițiștii din UK îi caută de șase zile: "Vrem să știm dacă e în viață"

O mamă și copilul ei nou-născut sunt dați cu dispăruți de șase zile. Oamenii legii îi caută în fiecare hotel și pensiune din orașul Colchester, UK. Autoritățile sunt îngrijorate de "bunăstarea" copilului, pentru că femeia de 35 de ani a plecat din spital fără să anunțe. 

de Cristina Cruceru

la 12.01.2023, 11:34

O mamă a fugit cu bebelușul din spital, imediat după ce a născut. Polițiștii din UK îi caută de șase zile
O mamă a fugit cu bebelușul din spital, imediat după ce a născut. Polițiștii din UK îi caută de șase zile - Facebook, Twitter

Constance Marten și iubitul ei, Mark Gordon, au dispărut de șase zile, iar acum sunt căutați de polițiștii din UK. Asta pentru că femeia a adus pe lume un copil, iar la scurt timp a plecat din spital fără să fie evaluată și fără să anunțe cadrele medicale. Conducerea unității spitalicești s-a autosesizat cu privire la acest lucru și a anunțat poliția. Acum, cei doi sunt căutați, autoritățile menționând că totul este pentru "bunăstarea bebelușului".

Sunt căutați de zile întregi

Sunt căutați de șase zile, iar polițiștii au reușit să afle că mașina lor s-a defectat, în apropiere de Bolton, Greater Manchester, UK. După ce s-a stricat mașina, cei doi au plecat pe jos cu băiețelul lor, înfășurat într-o pătură. Ofițerii de Poliție au verificat fiecare hotel și pensiune din Colchester pentru a stabili dacă cuplul și copilul lor au fost cazați recent. Căutările continuă și astăzi.

Au fost furnizate imagini de către șoferii de taxi cum că cei doi soți au plătit în numerar pentru a călători mai întâi la Liverpool și apoi în Essex. Ulterior, ei s-au cazat la un hotel folosind nume false. Au fost văzuți în Harwich Port din Essex în jurul orei 9.00 sâmbătă dimineața. Pe fondul îngrijorărilor tot mai mari pentru bunăstarea lor, a fost publicată o fotografie de pe o cameră de supraveghere cu femeia de 35 de ani, care purta un șal roșu în apropiere de Harwich Port la ora 9 dimineața, pe 7 ianuarie.

În declarațiile poliției, Gordon purta haine închise la culoare, în timp ce Marten purta o haină de culoare vișinie. Copilul este înfășurat într-o pătură. Inspectorul șef detectiv, Rob Huddleston, a declarat: Așa cum am mai spus anterior, din punctul nostru de vedere, această percheziție este despre bunăstarea copilului. Știm că unii oameni văd implicarea poliției ca fiind nedorită și aș dori să vă asigur că nu vrem să ne impunem pentru niciun alt motiv decât acela de a ne asigura că nou-născutul este în viață și bine.

Acesta a mai spus: Sunt părinte și cunosc legătura pe care o au o mamă și un tată cu copilul lor, dar aș face apel direct la Mark și Constance să pună bunăstarea copilului lor pe primul loc. Pentru tine, Constance, medicii trebuie să vă evalueze copilul pentru a se asigura că este bine din punct de vedere medical și că nu există probleme de fond pentru care ar putea avea nevoie de ajutor. Într-adevăr, doctorii ar dori să vă examineze și pe dumneavoastră din aceleași motive. Vă rugăm să luați legătura în orice mod doriți. Suntem aici și suntem gata să vă ajutăm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O mamă a fugit cu bebelușul din spital, imediat după ce a născut. Polițiștii din UK îi caută de șase zile: "Vrem să știm dacă e în viață"