Antena Meniu Search
x

O mamă a murit la 31 de ani, după ce şi-a pierdut în mod tragic una dintre fiice, în Anglia. „Alice a trecut prin iad, dar a făcut ca fiecare zi să fie specială pentru cealaltă fată mai mică"

Nu a putut trece peste moartea fiicei sale. O mamă s-a stins din viaţă la doar 31 de ani, după ce a trecut prin „iad”, după ce şi-a pierdut copila.

de Monica Palade

la 28.10.2021, 23:52

Alice Holton, 31 de ani, din Middlesbrough, Anglia, a primit lovituri după lovituri toată viaţa sa, dar a luptat să înfrunte fiecare obstacol. Tânăra şi-a pierdut părinții în copilărie, iar mai apoi fiica de opt ani, în 2017.

Alice, care a fost descrisă ca fiind „pozitivă și plină de viaţă”, a murit pe 19 octombrie, după ce s-a luptat cu cancerul timp de un an. Tragedia a venit după ce fiica ei, Ella Dee, în vârstă de opt ani, a murit în 2017, în timp ce aștepta o a doua inimă donatoare.

„Alice și-a pierdut ambii părinți în copilărie și i s-au împărțit cele mai proaste cărți, dar și-a înfruntat fiecare obstacol”, a spus cea mai bună prietenă a ei, Annalee Dee.

Mama a doi copii, Alice a dat dovadă de „o putere de necrezut” în ciuda faptului că a trecut printr-un „iad absolut”. În urma mămicii a rămas o fiică de cinci ani, Evie, şi partenerul său încă din tinereţe, Darren Dee.

Pe acelaşi subiect

O mamă incredibilă

„Sincer, era incredibilă. Era o persoană mândră și pur și simplu uimitoare”, a mai spus Annalle.

Alice, care era infirmieră, o slujbă pe care „o iubea” și care „i-a dat un scop în viaţă”, adora să meargă la bingo, să iasă la „câteva pahare” și să ia masa cu Darren, în special un platou de brânză. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer de sân în octombrie anul trecut și a fost supusă chimioterapiei la Spitalul Universitar James Cook.

Cu toate acestea, ea a primit o a doua lovitură devastatoare, când medicii au dezvăluit că boala s-a răspândit şi la creier. Hotărâtă să învingă boala, Alice a început apoi „radioterapia agresivă”, doar pentru a i se spune că „nu mai puteau face nimic altceva” pentru ea.

Annalee, în vârstă de 31 de ani, a explicat că Alice „a găsit un nodul” la sân în februarie, anul trecut, dar, pe măsură ce pandemia de Covid a cuprins țara, „nu a putut obține o programare”. A vorbit apoi cu medicii în octombrie, anul trecut, unde i+a fost luată o biopsie și Alice a primit diagnosticul devastator de cancer de sân.

Învinsă de viaţă, a învăţat să lupte

„Imediat ea a știut că ceva nu este în regulă”, a spus Annalee. Alice a făcut apoi patru săptămâni de chimioterapie, apoi o mastectomie pe 20 mai. Cu toate acestea, o săptămână mai târziu, ea s-a prăbușit. Avea dureri de cap și stare de rău continuă. Alice a fost dusă de urgență la spital și i-a spus că maladia i „s-a răspândit la creier”.

Medicii i-au dat alternativa de „radioterapie agresivă”, dar tratamentul a fost oprit, deoarece ea s-a confruntat cu realitatea sfâșietoare că „nu puteau face nimic altceva”.

Lui Alice i s-a spus că maI poate avea doar „câteva săptămâni” de trăit în iunie, dar a rămas „atât de pozitivă” și a luptat încă cinci luni.

În august, stare de sănătate a lui Alice a început să se înrăutăţească, dar a rămas acasă până după aniversarea celor 31 de ani, pe care a sărbătorit-o cu o mâncare la pachet și cadouri.

Alice s-a dus apoi la Teesside Hospice „pentru a-și primi medicamentele pentru durere”, iar starea sa s-a restabilit. În toată această luptă a fost susţinută de Darren, dar şi de prieteni apropiaţi. Curajoasa mamă s-a asigurat chiar că este prezentă la cea de-a cincea aniversare a fiicei sale, pe 18 octombrie, cu doar o zi înainte de a se stinge.

Familia a dat o petrecere cu ceai la patul lui Alice duminică, 17 octombrie, pentru a sărbători ziua de naștere a lui Evie. A doua zi, Alice i-a spus: „La mulți ani, iubito”, fiicei sale cele mai mici. Pe 19 octombrie, mămica s-a stins, avându-l alături de partenerul său. „A tras de ea până după ziua lui Evie. Nu a vrut să moară de ziua ei. Era atât de puternică. Mi se rupe inima vorbind despre asta. Sunt doar dureri de suflet”, a mai spus Annelee.

Au rămas singuri pentru a spune povestea lor mai departe

Annalee, care a fost cea mai bună prietenă ai lui Alice de-a lungul timpului petrecut la Acklam Grange School, a descris modul în care Alice a rămas pozitivă de-a lungul vieții, în ciuda tuturor dificultăţilor.

Alice și-a pierdut în mod tragic ambii părinți la o vârstă fragedă și a fost adoptată când era în școala secundară.

„Nu a avut cea mai bună viață când a crescut. Totuși, a fost atât de pozitivă, încât a fost cea care ne-a ținut pe toți sănătoși. Era atât de plină de viaţă, de energie echilibrată. Atât de pozitivă. A trecut prin iad și a rămas atât de minunată. Ea a primit cele mai proaste cărți de la viață, dar a înfruntat fiecare obstacol”.

Alice și partenerul ei Darren și-au împărtășit cu curaj povestea după ce primul lor copil, Ella, a murit în 2017. Ella Dee a fost diagnosticată cu un defect cardiac major în timp ce era încă în uter și a suferit o intervenție chirurgicală majoră pe inimă.

S-a luat decizia de a o înscrie pe Ella în Registrul donatorilor de organe NHS. Când s-a găsit un donator, operația a avut loc în mai 2015.

Cu toate acestea, familiei i s-a spus apoi că Ella avea nevoie de o a doua inimă de înlocuire, după ce corpul ei a respins-o pe prima. Ella a murit tragic în august 2017.

Annalee a spus: „Ella ar fi trebuit să meargă pe bicicletă, să sară pe o trambulină - tot ce și-ar fi dorit să facă. A fost doar tortură. Am primit inima, dar apoi ne-a fost luată din nou. Darren și Alice au trecut prin atâta suferinţă. Avea opt ani, nu este corect”, a mai spus prietena lui Alice.

Darren și Evie, în vârstă de cinci ani, au suferit mai întâi pierderea Ellei, iar acum a lui Alice. Annalee a adăugat: „Evie este modelul absolut al Ellei, este imaginea ei. Ella o adora, abia aștepta o soră mai mică. Evie vorbește despre ea tot timpul. Este aşa de frumos".

După moartea Ellei, familiei i-a fost „greu să trăiască fără ea”, dar a rămas „atât de puternică și a luat fiecare zi așa cum a venit”. „Alice a trecut prin iad, suferind pentru fiica ei, dar a făcut ca fiecare zi să fie specială pentru Evie”, a mai spus Annalee.

Ea a adus un omagiu şi în numele lui Darren, care are inima frântă după pierderea partenerei sale. Cei doi sunt împreună de 16 ani, de când s-au cunoscut pe vremea când erau la școală şi aveau 15 ani.

„Alice era lumea lui. Nu îmi pot imagina prin ce trece. Surorile lui fac tot posibilul pentru a ajuta. Are nevoie doar de sprijin acum”, a mai spus Annalee.

Mama a povestit cum Alice și-a planificat propria înmormântare, cu ajutorul lui Annalee și Rose Funerals, și a inclus tributuri şi fiicei ei Ella.

Oamenii au fost rugați să poarte doliu violet, așa cum au făcut la înmormântarea copilei. Înmormântarea lui Alice va avea loc la Capela Sf. Beda, la Teesside Crematorium, Acklam, luni, 8 noiembrie, la ora 10:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă a murit la 31 de ani, după ce şi-a pierdut în mod tragic una dintre fiice, în Anglia. „Alice a trecut prin iad, dar a făcut ca fiecare zi să fie specială pentru cealaltă fată mai mică"