Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a născut pe marginea drumului, în timp ce ceilalţi copii ai săi au aşteptat în maşină: "A fost foarte rapid. N-am avut timp să realizez"

O femeie a fost nevoită să nască pe marginea drumului, după ce bebeluşul ei a hotărât să vină mai repede pe lume. Copiii săi au privit din maşină întreg momentul neaşteptat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.06.2022, 16:48

Heather Skaats, originară din Kentucky, credea că astfel de lucruri se pot întâmpla doar în filme. Nu se gândise în nicio secundă că ar putea pleca la o plimbare cu cei cinci copii ai săi şi se vor întoarce...cu un membru în plus.

„Aveam contracții ușoare înainte de a pleca, așa că m-am gândit că am timp să fac o plimbare”, a spus Heather, în vârstă de 34 de ani, pentru TODAY, menționând că termenul de naştere era abia peste trei sătpămâni şi avusese travalii de ore întregi înainte să-i nască pe ceilalţi copii ai săi.

Copiii au privit din maşină întreg momentul

„M-am gândit că nu voi naşte decât după vreo opt sau zece ore”, a spus ea. Totuşi, brusc, contracţiile femeii s-au intensificat şi au început să devină tot mai dese, un indiciu clar că travaliul începuse. A apăsat mai tare pedala de acceleraţie sperând că va avea timp să ajungă acasă, aşa cum planificase. Totuşi, bebeluşul nu mai avea deloc răbdare.

Pe acelaşi subiect

„M-am oprit, i-am asigurat pe copii că totul este în regulă, mi-am luat telefonul și am coborât din maşină”, a spus Skaats. S-a aşezat pe iarbă ghemuindu-se când a realizat că i s-a rupt apa. „Mi-am pus mâna acolo și i-am simţit capul. Nici nu a trebuit să împing. A fost atât de rapid, n-am avut timp să realizez. Am vorbit la telefon cu soțul meu, Nick, și 20 de secunde mai târziu, am spus: «Este aici!»”.

Mama a reușit să-l prindă pe băiețelul de trei kilograme înainte să se lovească de pământ şi apoi l-a privit uimită, emoţionată, dar fericită. „A început să plângă imediat, a deschis ochii și s-a uitat la mine și i-am spus: «Da, amice, a fost distractiv, nu?»”, și-a amintit ea.

Cu copilul încă atașat de placentă, Heather s-a întors încet în maşina în care copiii ei, Kaelynn, 13 ani, Aneleigh, 11 ani, Austin, 6 ani, Luke, 3 ani și Alyssa, 2 ani, erau dornici să-și cunoască noul frate. Skaats și soțul ei sunt, de asemenea, părinții lui Leilah, care a murit de cancer când ea avea 4 ani, în 2016.

„L-am învelit într-o pătură și am condus cu ţinându-l aproape de pieptul meu”, a spus Heather. „Cred că copiii au fost în stare de șoc. Erau destul de tăcuți”.

Părinţii se gândesc la un nume special pentru noul membru al familiei

Odată ce au ajuns în sfârșit acasă, mama și-a făcut duş şi a eliminat placenta cu ajutorul fiicei ei de 13 ani, Kaelynn. La scurt timp după aceea a sosit moașa acesteia.

„A trebuit să culegem iarba de pe el”, a râs proaspăta mămică. „Cred că faptul că am născut în trecut acasă m-a cam învățat să am încredere în corpul meu”, a spus Heather, explicând cum a reușit să rămână calmă. „Cunoașterea procesului m-a ajutat cu adevărat”.

Heather și soțul ei încă se gândesc la un nume pentru cel mai nou membru al familiei lor. În prezent, se gândesc la Porter sau Wolf, numele străzilor din apropierea locului unde s-a născut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă a născut pe marginea drumului, în timp ce ceilalţi copii ai săi au aşteptat în maşină: "A fost foarte rapid. N-am avut timp să realizez"