Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O mamă a șase copii, dispărută de câteva zile, găsită moartă. Cadavrul era învelit într-un covor și ascuns într-o canalizare în apropiere de casa ei din SUA

Sfârșit cumplit pentru o mamă a șase copii - patru copii vitregi și doi adoptați. Femeia dispărută din 15 septembrie a fost găsită moartă. Cadavrul său era învelit într-un covor și aruncat într-o canalizare, nu departe de casa ei, din Oklahoma, SUA.

de Monica Palade

la 25.09.2023 , 20:54

Detalii îngrozitoare au apărut în cazul tinerei Makayla Fay Meave-Byers, o mamă din Oklahoma care a dispărut săptămâna trecută. A fost găsită moartă în apropierea casei în care locuia cu cei șase copii și cu soțul său, cu care avea o relație deschisă.

Ultima dată, femeia a fost văzută în seara zilei de 15 septembrie, când a plecat la o întâlnire cu un bărbat care conducea o camionetă. Individul nu a fost încă identificat de oamenii legii, scrie Mirror.

Găsită moartă, învelită în covor și aruncată în canalizare

Articolul continuă după reclamă

Echipele de căutare au cercetat fiecare colț din orașul Macomb, iar într-un final una dintre verișoarele ei a găsit-o pe femeia de 30 de ani într-un „covor plin de apă” într-o canalizare, la câțiva kilometri distanță de casa ei. Medicul legist local a confirmat că este vorba de cadavrul Makaylei Fay Meave-Byers.

Pe acelaşi subiect

Subșeriful Travis Dinwiddie a declarat pentru KUTL că descoperirea a fost „evident suspectă” din cauza naturii ei, a locului în care a fost localizat cadavrul și a modului în care a fost ascuns.

„Am găsit o persoană decedată înfășurată într-un covor și îndesată într-un canal de scurgere de sub drum”. El a menționat că nu există răni vizibile pe corpul femeii și că ar trebui efectuată o autopsie înainte de a putea fi stabilită cauza oficială a morții.

Subșeriful a confirmat, de asemenea, că sunt persoane aduse la audieri, dar deocamdată nu fusese identificat niciun suspect.

Sora mai mare a lui Meave-Byers, Andria, a declarat pentru KFOR că sora ei era „o mamă grozavă” și că îi pasa de orice. Ea a fost, de asemenea, profesor suplinitor în școlile publice Macomb și „a avut grijă profundă de elevi și de familiile lor”.

„Inimile noastre sunt îndurerate în timp ce suntem îndoliați de această pierdere tragică a unui educator și părinte îndrăgit din Școlile Publice Macomb”, a spus districtul, menționând că anchetatorii urmăresc toate pistele posibile.

Amber Davis, organizatoarea unei campanii de strângere de fonduri pe pagina GoFundMe, înființată pentru familia lui Meave-Byers, a spus că tânăra a lăsat în urmă „o familie căre o iubește și căreia îi este foarte dor de ea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » O mamă a șase copii, dispărută de câteva zile, găsită moartă. Cadavrul era învelit într-un covor și ascuns într-o canalizare în apropiere de casa ei din SUA