Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a șase copii, dispărută de câteva zile, găsită moartă. Cadavrul era învelit într-un covor și ascuns într-o canalizare în apropiere de casa ei din SUA

Sfârșit cumplit pentru o mamă a șase copii - patru copii vitregi și doi adoptați. Femeia dispărută din 15 septembrie a fost găsită moartă. Cadavrul său era învelit într-un covor și aruncat într-o canalizare, nu departe de casa ei, din Oklahoma, SUA.

de Monica Palade

la 25.09.2023, 20:54

Detalii îngrozitoare au apărut în cazul tinerei Makayla Fay Meave-Byers, o mamă din Oklahoma care a dispărut săptămâna trecută. A fost găsită moartă în apropierea casei în care locuia cu cei șase copii și cu soțul său, cu care avea o relație deschisă.

Ultima dată, femeia a fost văzută în seara zilei de 15 septembrie, când a plecat la o întâlnire cu un bărbat care conducea o camionetă. Individul nu a fost încă identificat de oamenii legii, scrie Mirror.

Găsită moartă, învelită în covor și aruncată în canalizare

Echipele de căutare au cercetat fiecare colț din orașul Macomb, iar într-un final una dintre verișoarele ei a găsit-o pe femeia de 30 de ani într-un „covor plin de apă” într-o canalizare, la câțiva kilometri distanță de casa ei. Medicul legist local a confirmat că este vorba de cadavrul Makaylei Fay Meave-Byers.

Pe acelaşi subiect

Subșeriful Travis Dinwiddie a declarat pentru KUTL că descoperirea a fost „evident suspectă” din cauza naturii ei, a locului în care a fost localizat cadavrul și a modului în care a fost ascuns.

„Am găsit o persoană decedată înfășurată într-un covor și îndesată într-un canal de scurgere de sub drum”. El a menționat că nu există răni vizibile pe corpul femeii și că ar trebui efectuată o autopsie înainte de a putea fi stabilită cauza oficială a morții.

Subșeriful a confirmat, de asemenea, că sunt persoane aduse la audieri, dar deocamdată nu fusese identificat niciun suspect.

Sora mai mare a lui Meave-Byers, Andria, a declarat pentru KFOR că sora ei era „o mamă grozavă” și că îi pasa de orice. Ea a fost, de asemenea, profesor suplinitor în școlile publice Macomb și „a avut grijă profundă de elevi și de familiile lor”.

„Inimile noastre sunt îndurerate în timp ce suntem îndoliați de această pierdere tragică a unui educator și părinte îndrăgit din Școlile Publice Macomb”, a spus districtul, menționând că anchetatorii urmăresc toate pistele posibile.

Amber Davis, organizatoarea unei campanii de strângere de fonduri pe pagina GoFundMe, înființată pentru familia lui Meave-Byers, a spus că tânăra a lăsat în urmă „o familie căre o iubește și căreia îi este foarte dor de ea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O mamă a șase copii, dispărută de câteva zile, găsită moartă. Cadavrul era învelit într-un covor și ascuns într-o canalizare în apropiere de casa ei din SUA