Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un cadavru în stare avansată de putrefacție găsit în subsolul inundat al unei clădiri din Sectorul 2 al Capitalei

Descoperire macabră făcută de angajații unei companii de apă în subsolul unei clădiri din sectorul 2 al Capitalei. Aceștia fuseseră chemați să facă verificări când au dat peste un corp aflat în stare avansată de putrefacție. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 25.09.2023, 18:47

Din cauza stării în care se afla, identificarea se face greu, neștiindu-se deocamdată dacă este vorba de trupul unei femei sau al unui bărbat. 

Ce spun polițiștii 

La data de 25 septembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 6 a fost sesizată cu privire la faptul că, la demisolul unei clădiri, situată în Sectorul 2, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și echipaje din cadrul ISU și au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un cadavru în stare avansată de putrefacție găsit în subsolul inundat al unei clădiri din Sectorul 2 al Capitalei