Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mami, acum trebuie să merg la război?" Un băieţel de 8 ani, îngrozit că trebuie să meargă la război. Tatăl său a rămas blocat în Kiev

În timp ce soţul său este blocat în Kiev, o mamă este disperată să îşi liniştească cei doi copii îngrijoraţi pentru soarta tatălui lor, dar şi temători că trebuie să meargă şi ei în război.

de Monica Palade

la 28.02.2022, 14:29

Oksana Mudriyk locuiește în Fulham, Londra, cu cei doi copii ai săi, însă soţul său, Alex, este prins în Kiev. Femeia de 44 de ani, spune că familia îşi face griji mari pentru soarta bărbatului, care trebuie să lupte să îşi apere ţara.

O tragedie înfricoşătoare

„Este o tragedie înfricoșătoare, șocantă, sfâșietoare și devastatoare. Soțul meu a fost trezit în această dimineață de rachetele din Kiev. Toată lumea a putut auzi bombardamentul”, a povestit Oksana pentru MyLondon.

Mama a mai spus că gemenii Arina și Danylo sunt îngrijorați pentru tatăl lor. „Ei mă întreabă: „Ce se va întâmpla dacă tatăl nostru moare în război? Fiul meu întreabă: „Trebuie să merg la război acum? Trebuie să lupt pentru a ne apăra țara?”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » "Mami, acum trebuie să merg la război?" Un băieţel de 8 ani, îngrozit că trebuie să meargă la război. Tatăl său a rămas blocat în Kiev