Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă care acuză o firmă de camping pentru moartea fiului ei a primit ca răspuns o vacanţă gratuită, în Anglia: "Îl vreau pe fiul meu înapoi!"

Tragedie fără margini pentru o întreagă familie, după ce copilul lor, un tânăr de 18 ani, a murit înecat în mare. Mama acuză firma de camping pentru pierderea bruscă a copilului şi spune că tot ce a primit în schimb a fost o vacanţă gratuită.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.08.2021, 19:50

Callum Osborne-Ward, în vârstă de 18 ani, s-a înecat luna trecută după ce a salvat viaţa mai multor copii, inclusiv pe nepoata şi nepotul său, prinşi în curenţii puternici ai mării. În ciuda faptului că ştia să înoate foarte bine, adolescentul a fost tras sub apă de curenţi, dispărând sub privirile încremenite ale familiei sale. Incidentul teribil a avut loc în zona Rockley Point din Poole Harbor, Dorset, pe 26 iulie. Tânărul din Coventry se afla în prima lui zi de vacanţă alături de familie şi hotărâseră să profite de vremea bună şi să meargă la Haven Rockley Park pentru a campa pe plajă.

Mama, devastată de pierderea fiului ei: "Nu vreau sărbători gratuite, îl vreau pe fiul meu înapoi!"

Mama băiatului, Ann Marie Osborne, susţine că firma nu a transmis niciun avertisment cu privire la curenţii puternici din mare care provocaseră valuri mortale pe o plajă adiacentă, aceasta fiind de asemenea în grija aceleiaşi companii. Femeia cere dreptate pentru pierderea copilului ei şi acuză compania pentru întreaga tragedie, dar şi pentru faptul că i-au oferit în schimbul decesului fiului ei o „vacanţă gratuită”. „Fac publicitate plajei ca fiind o zonă de atracţie. Nu vreau sărbători gratuite, îl vreau pe fiul meu înapoi!”

„Le rog pe celelalte familii să găsească o plajă mai sigură”, a continuat Marie Osborne, menţionând că zona de campare nu beneficiază de „salvamari sau giamandură şi nici semne care să-i avertizeze pe înotători”.

Potrivit The Sun, firma de camping Haven Rockley Park a declarat că a oferit familiei cazare gratuită şi a subliniat că şi-ar dori ca rudele băiatului să se întoarcă în viitor pentru a comemora moartea lui Callum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O mamă care acuză o firmă de camping pentru moartea fiului ei a primit ca răspuns o vacanţă gratuită, în Anglia: "Îl vreau pe fiul meu înapoi!"