Antena Meniu Search
x

O mamă cu dizabilități a murit în condiții deplorabile, după ce a fost neglijată de cei trei copii ai săi, în Texas

O femeie cu dizabilități a murit acoperită cu mucegai pe tot corpul, după ce ar fi fost neglijată de copiii ei. Femeia era pusă să stătea într-o cameră infestată de insecte.

de Maria Dogaru

la 23.08.2022, 14:59

Patricia Martinez, în vârstă de 58 de ani, a murit într-un spital din San Antonio, Texas, după ce a fost găsită sâmbăta trecută într-o „stare deplorabilă, cu mucegai în creștere pe tot corpul. Copiii ei au fost arestați acum pentru „neglijență”, relatează Mirror.

Copiii erau responsabili de administrarea tratamentului

Şeriful Javier Salazar a spus că, după ce a fost dusă la spital, a fost conectată la aparate şi nu era de aşteptat ca aceasta să supravieţuiască din cauza stării ei şi a „neglijenței copiilor.

Cei trei copii ai ei au fost arestați pentru că au eşuat în ceea ce priveşte responsabilitatea de a îi administra tratament mamei lor. Oscar Dominguez, 37 de ani, Roxanna Carrero, 24 de ani, și Pedro Luis Carrero au fost acuzați de vătămare corporală gravă a unei persoane cu dizabilități, infracțiune de gradul I. Toți trei locuiau cu mama și primiseră instruire de la personalul spitalului despre cum să-i administreze corespunzător tratamentul.

Javier a declarat că condițiile ei de trai erau atât de proaste încât a crescut mucegai pe corpul ei, iar camera ei era infestată cu insecte. Șeriful a spus că femeia avea o sănătate precară de ceva timp și că personalul medical a devenit suspicios cu privire la tratamentul pe care îl primea, din cauza stării cu care se prezenta la controlul periodic.

La un moment dat a venit, în ceea ce ei ar numi îmbrăcată nepotrivit, cu doar un tricou, fără pantofi și a fost adusă de parcă tocmai ar fi scos-o din pat”, a spus acesta. Apoi, cu altă ocazie, în ciuda sănătății ei, cei trei copii nu au ajutat-o să iasă din mașină, a spus șeriful care a susținut că modul în care a fost tratată femeia i-a „sfărâmat inima”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » O mamă cu dizabilități a murit în condiții deplorabile, după ce a fost neglijată de cei trei copii ai săi, în Texas