Antena Meniu Search
x

O mamă devastată care şi-a găsit fiica de 13 ani spânzurată în camera sa crede că moartea sa „a fost un strigăt de ajutor”, în Ţara Galilor

Nu există durere mai mare pentru un părinte decât pierderea copilui său. Asta trăieşte pe propria piele o mamă care şi-a găsit fiica de 13 ani spânzurată în camera sa.

de Monica Palade

la 08.08.2021, 15:04

O mamă devastată care şi-a găsit fiica de 13 ani spânzurată în camera sa crede că moartea sa „a fost un strigăt de ajutor”, în Ţara Galilor - Alison Jones

Femeia crede că moartea adolescentei este doar un strigăt de ajutor. Alison Jones a intrat în casa din Wrexham, Ţara Galiilor glumind că a venit chelneriţa, însă a avut un şoc când a intrat în camera lui Chantelle.

Un legist a declarat că nu poate fi sigur dacă fata chiar a vrut să îşi ia viaţa. „Știu că nu voi primi niciodată răspunsurile pe care le vreau, de ce am pierdut cel mai prețios lucru din viața mea. Era doar o adolescentă care își continua viața și făcea ceea ce fac toți adolescenții. Am avut o relație strânsă și ea știa că poate veni la mine și la tatăl său și să vorbească despre orice", a declarat mama.

Femeia mai crede că Chantelle nu avea intenția de a muri. „Pur și simplu nu cred că a vrut să o facă. Cred că era doar un strigăt de ajutor şi se gândea că vom fi acolo”, a spus ea.

În mod tragic, legistul John Gittins a spus că în aceeași zi au fost două anchete în care au fost implicați tineri care au murit prin spânzurare - și nu ar putea fi sigur dacă vreunul dintre copii ar fi vrut să-și facă rău.

Pe acelaşi subiect

Un strigăt de ajutor

Înregistrând o concluzie specialistul a completat: „Avem un act deliberat, cu consecințe neprevăzute care decurg din acesta. Aș vrea doar să știu ce a avut în minte, astfel încât să puteți avea un final adecvat. Nu este suficient să vă spun doar condoleanţe. Toți cei implicați în asta au făcut tot ce au putut. Este foarte, foarte trist".

Chantelle, ca unic copil, adora să meargă la şcoală şi la lecţiile de gramatică. Voia să se alăture armatei în calitate de asistentă medicală. În 2019, a fost trimisă la un serviciu de sănătate mintală după ce s-a rănit singură. Cu toate acestea, contactul ei cu echipa a durat doar o săptămână și de atunci nu mai avusese nicio tentativă de a-şi face rău.

"Avea multe lucruri de făcut, o familie care o iubea și tot sprijinul din lume. Nu există suficiente dovezi pentru a ajunge la o concluzie de sinucidere. Cred că nu a fost menit să pună capăt vieții ei", a spus Gittins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă devastată care şi-a găsit fiica de 13 ani spânzurată în camera sa crede că moartea sa „a fost un strigăt de ajutor”, în Ţara Galilor