Antena Meniu Search
x

O mamă din New York, arestată după ce şi-a lăsat fiul de 10 ani să-şi facă un tatuaj. A crezut că este unul temporar

Crystal Thomas, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată după ce profesorii au descoperit că fiul său de 10 ani avea un tatuaj de mari dimensiuni. Băiatul i-ar fi cerut asistentei şcolare vaselină pentru a calma pielea iritată.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 09:14

Copil tatuat
Mama a declarat că a crezut că tatuajul este unul temporar - Shutterstock

O mamă din New York a fost arestată după ce profesorii au descoperit că fiul său, în vârstă de de 10 ani, avea un tatuaj de mari dimensiuni cu propriul nume, pe braţ. Copilul ar fi mers la asistenta şcolii şi i-ar fi cerut vaselină, pentru a calma pielea iritată. 

Cadrele didactice au sunat la poliţie, iar mama a fost arestată, după ce le-a spus autorităţilor că a crezut că tatuajul era unul temporar. Ea a mai spus şi că "niciun copil mic nu ar trebui să se tatueze". Austin Smith, artistul tatuator în vârstă de 20 de ani, a fost şi el reţinut de poliţie. Femeia a fost acuzată de punerea în pericol a bunăstării unui copil, dar a fost eliberată ulterior pe cauţiune, potrivit New York Times.

În New York, vârsta minimă pentru a îţi face un tatuaj este de 18 ani. Crystal a declarat în instanţă că susţine restricţiile de vârstă şi că întregul incident a fost o neînţelegere. Smith a spus că regretă că l-a tatuat pe băiat şi că nu ştia că există o limită de vârstă. 

Artistul tatuator regretă ce a făcut 

Pe acelaşi subiect

"Este cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în viața mea. La vremea aceea, credeam că dacă primești permisiunea părinților, îți poți face un tatuaj", a spus el. 

Acesta nu este primul caz în care un copil este tatuat în mod ilegal. O tatuatoare a devenit virală pe reţelele de socializare după ce a postat o serie de videoclipuri în care arată cum le face tatuaje unor bebeluşi. Ayala Bratt, în vârstă de 22 de ani, a strâns peste 22 de milioane de vizualizări, după ce a postat un filmuleţ cu doi părinţi şi bebeluşul lor, făcându-şi tatuaje identice la salonul.

Artista, care practică această meserie încă din 2013, s-a apărat spunând că expunerea copiilor la tatuaje de la o vârstă fragedă poate avea o influenţă pozitivă asupra acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă din New York, arestată după ce şi-a lăsat fiul de 10 ani să-şi facă un tatuaj. A crezut că este unul temporar