Antena Meniu Search
x

Video O turistă şi-a făcut un tatuaj, "suvenir" din vacanţa în Thailanda. Cum arată desenul după 2 ani: "Parcă ar fi o muscă beată"

O turistă a ales drept suvenir ceva mai puţin obişnuit. Plecată în vacanţă în Thailanda, aceasta a vrut să-şi amintească întreaga călătorile printr-un tatuaj "finuţ", pe gleznă. Doi ani mai târziu, tânăra se plânge că desenul e de nerecunoscut. Nu s-a sfiit să-şi împărtăşească păţania şi cu urmăritorii de pe TikTok.

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 13:27

Cu doi ani în urmă, o tânără turistă a vrut să se asigure că nu va uita niciodată vacanţa de vis din Thailanda. Aşa că în loc să se întoarcă acasă cu un magnet de frigider sau alt suvenir obişnuit, şi-a făcut un tatuaj pe gleznă. Desenul, realizat dintr-o singură linie, era menit să reprezinte dragostea ei pentru călătorii: un avion în zbor, care desena în aer un semn al infinitului.

Cum arată tatuajul, doi ani mai târziu

Zis şi făcut, s-a întors acasă mândră de tatuajul său. Doi ani mai târziu, spune că desenul e de nerecunoscut. Liniile s-au îngroşat, iar cerneala împrăştiată sub piele lasă loc de interpretare cu privire la semnificaţia tatuajului. A postat pe TikTok un filmuleţ cu imaginile de atunci şi din prezent, sfătuindu-i pe toţi oamenii să aleagă cu grijă salonul şi artistul care îi va tataua. "Când îţi faci un tatuaj finuţ, dintr-o linie, în Thailanda 2020 şi arată aşa doi ani mai târziu", spune Nancy Gill, potrivit Mirror.

În comentarii, utilizatorii platformei online şi-au dat cu părerea în legătură cu forma tatuajului. Unii au observat că seamănă cu "un înger" sau cu "o muscă beată", în timp ce alţii au mărturisit că ar izbucni în lacrimi dacă ar păţi aşa ceva. Videoclipul a adunat în trei zile peste 2,6 milioane de vizionări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O turistă şi-a făcut un tatuaj, "suvenir" din vacanţa în Thailanda. Cum arată desenul după 2 ani: "Parcă ar fi o muscă beată"