Antena Meniu Search
x

O mamă din Rusia şi-a sugrumat cei doi copii şi i-a abandonat într-o râpă. Doar fetiţa a mai fost găsită în viaţă, însă este în stare gravă

Fără remuşcări şi fără regrete! O mamă din Rusia şi-a sugrumat proprii copii, după care i-a abandonat într-o râpă acoperită de zăpadă, în satul Prokudino, Regiunea Saratov.

de Monica Palade

la 24.12.2021, 15:48

Micuţii au fost găsiţi îngheţaţi, purtând doar haine subţiri, de o persoană, care a chemat ajutoare. Pentru băiatul de opt ani nu s-a mai putut face nimic, însă fetiţa de cinci ani, a fost găsită în viaţă, dar în stare critică.

Şi-a sugrumat copiii fără regrete

Oamenii legii au reuşit în scurt timp să o identifice pe mamă, Vera Zaitseva, în vârstă de 43 de ani. Femeia le-a explicat poliţiştilor că a recurs la crimă din cauza divorțului de soțul ei. Înainte de a-i arunca în râpă, mama i-a strâns de gât cu o eşafă.

Când au văzut că nu mai mişcă i-a luat şi i-a aruncat în răpă ca pe nişte resturi. Poliția a găsit-o în orașul Engels, regiunea Saratov.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că Vera a vrut să-i omoare pe Vanya și Anya. Era supărată pe ei pentru că nu o asculta. Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă din Rusia şi-a sugrumat cei doi copii şi i-a abandonat într-o râpă. Doar fetiţa a mai fost găsită în viaţă, însă este în stare gravă