Antena Meniu Search
x

O mamă luptă să trăiască, după ce a fost lovită de fulger sub privirile fiicei. Un medic a sărit în ajutor, pe plaja din Croaţia

O britanică luptă pentru viața ei, după ce a fost lovită de fulger chiar în fața fiicei sale, în timp ce se aflau în vacanță în Croația. Mama și fiica se adăposteau de furtună pe o plajă populară în momentul în care tragedia a avut loc. Medicii se chinuie din răsputeri să o salveze. 

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 19:06

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Cele două se distrau într-o populară stațiune din Croaţia, sâmbătă după-amiază. După ce a fost lovită de fulger, femeia în vârstă de 48 de ani, care nu a fost identificată, a intrat într-o stare critică și a fost dusă la terapie intensivă, conform Mirror

Urletele fetei s-au auzit din celălalt capăt al plajei

Trecătorii au fost alertați asupra incidentului oribil de țipetele fiicei și, din fericire, un medic a fost în apropiere, după ce a avut de-a face cu un accident de bicicletă într-un triatlon local, unde a fost nevoit să intervină.

Eroul a reușit să o readucă la viaţă pe britanică, care apoi a fost dusă de urgență la Spitalul KBC din Split, unde a rămas internată. Se pare că are o rană gravă la cap și arsuri la nivelul corpului.

Pe acelaşi subiect

Un oficial al triatlonului a declarat: "Femeia a fost lovită aproape de plajă și, din fericire pentru ea, unul dintre medicii noștri de gardă care a participat la eveniment a reușit să o resusciteze. Când a auzit țipetele s-a repezit să o ajute pe femeie și a stabilizat-o până a sosit ambulanța''.

Într-o declarație postată pe pagina lor de Facebook, poliția locală a menţionat: ''La ora 15:15 (sâmbătă) a fost primit un raport de la spital că a fost solicitat un ajutor medical de urgență pentru a ajunge pe plaja Kašjuni din Split, unde se presupune că o persoană ar fi fost rănită de un fulger. Femeia a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital unde a fost ținută pentru continuarea tratamentului. Viața ei este în pericol. La fața locului se va face o anchetă și se vor stabili toate împrejurările producerii acestui accident''.

Presa locală a raportat că schimbarea vremii a fost bruscă și că a durat doar zece minute pentru ca turiştii să fugă de pe plaja aglomerată, deoarece soarele strălucitor a fost înlocuit rapid de o furtună violentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă luptă să trăiască, după ce a fost lovită de fulger sub privirile fiicei. Un medic a sărit în ajutor, pe plaja din Croaţia