Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă și fiica ei au murit pe loc într-o Dacie Sandero care circula pe sensul greșit, într-un tunel din Lombardia, Italia

O mamă și fiica ei, cu vârste de 56 și 27 de ani, au murit pe loc, într-o Dacie Sandero spulberată de un Audi A6. Tragedia a avut loc într-un tunel de pe Strada Statale 36 care leagă Milano de Valtellina, regiunea Lombardia, Italia. Primele date arată că mașina în care se aflau cele două femei circula în tunel pe sensul greșit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2022, 15:18

Nenorocirea s-a produs miercuri seară, puțin după ora 17, de-a lungul autostrăzii Lecco - Colico 36, în interiorul tunelului Dervio. 

La volanul celeilalte mașini, un Audi A6, se afla un bărbat de 47 de ani, din Seregno și, conform reconstituirii făcute de carabinieri, se pare că Dacia Sandero, în care se aflau cele două femei, mergea pe sensul greșit. Bilanțul accidentului este unul tragic. Impactul a fost fatal pentru mama și fiica ei, în timp ce șoferul din Audi a suferit traumatisme la picioare și la piept, dar starea sa nu este gravă. Bărbatul a fost stabilizat și transportat în cod galben la spitalul Gravedona.

Il Giorno scrie că cele două victime au cetățenie străină, dar nu dau alte detalii. 

Sunt verificate imaginile filmate de camerele video din tunel

La fața locului au fost trimise toate unitățile de intervenție de urgență disponibile, ambulanțe, polițiști și pompieri, transmite ANSA. Din păcate, pentru cele două femei nu a mai fost nimic de făcut.  

Carabinierii continuă cercetările în acest caz. Sunt verificate inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere, pentru a putea stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă și fiica ei au murit pe loc într-o Dacie Sandero care circula pe sensul greșit, într-un tunel din Lombardia, Italia