Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă și-a ucis fără milă cei trei copilași, le-a luat viața când micuții erau în pătuțurile lor. Triplă crimă în Lublin, Polonia

Trei copii neajutorați, o fetiță de 2 ani, surioara ei de doar 8 luni și frățiorul lor de 4 ani, au avut parte de un sfârșit cumplit, uciși de propria lor mamă. Crima monstruoasă a avut în Polonia, la Lublin, iar tânăra de 26 de ani și-a recunoscut faptele.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.10.2021, 12:38

Joi, 30 septembrie, Paulina și-a ucis copiii, iar vineri, femeia și-a recunoscut faptele în fața procurorilor. 

Potrivit publicației lublin.se.pl, tânăra i-a sugrumat pe micuți cu propriile mâini. Alanek (4 ani), Lenka (2 ani) și bebelușa Nadia (8 luni) au murit în pătuțurile lor.

Grozăvia a fost descoperită de bunica maternă a copilașilor, care venea des la fiica ei, pentru a-și vedea nepoțeii. Femeia a trecut pragul casei și a văzut trupurile firave ale copiilor, a încercat să îi salveze, a chemat ajutor, însă era prea târziu. 

Facebook

Pe acelaşi subiect

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ei, micuții fiind declarați decedați.

Mama și-a sugrumat cei trei copii

Imediat, mama lor a fost reținută, iar vineri Paulina a fost dusă în fața procurorului, la Parchetul districtual din Lublin, iar în timpul audierilor și-a mărturisit faptele.

lublin112.pl

Potrivit acuzațiilor, femeia i-a sugrumat pe toți cei trei copii. 

Deși Paulina a recunoscut crimele, parchetul nu exclude consultarea unui psihiatru expert, care să constate dacă tânăra de 26 de ani era în deplinătatea facultăţilor mintale în momentul atacurilor. 

radio.lublin.pl / Iwona Burdzanowska

Dacă acuzațiile vor fi confirmate în instanță, Paulina poate fi condamnat la închisoare pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă și-a ucis fără milă cei trei copilași, le-a luat viața când micuții erau în pătuțurile lor. Triplă crimă în Lublin, Polonia