Antena Meniu Search
x

Foto O mamă susține că SpongeBob i-a ordonat să-și măcelărească fiica de 3 ani. Micuţa a fost găsită într-un sac de gunoi, lângă casa din SUA

O mamă din Michigan, acuzată că și-a ucis propria fiică de trei ani, susţine că SpongeBob i-a ordonat să comită actul de neconceput şi că ea însăși s-ar confrunta cu moartea.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 17:54

O mamă susține că SpongeBob i-a ordonat să-și măcelărească fiica de 3 ani
O mamă susține că SpongeBob i-a ordonat să-și măcelărească fiica de 3 ani - Daily Mail; Iosco County Jail

Justine Johnson, în vârstă de 22 de ani, este acuzată că a înjunghiat-o de mai multe ori pe Sutton Mosser, pe 16 septembrie, la două zile după a treia aniversare a fetiţei, înainte de a-i pune cadavrul într-o pungă neagră de gunoi. Se pare că femeia era consumatoare de heroină.

Tânăra mamă din Detroit a fost acuzată de crimă și de abuz asupra unui copil. Cadavrul lui Sutton a fost găsit de fratele în vârstă de 17 ani al suspectului, căruia i s-au spus cuvinte urâte atunci când a întrebat unde se află nepoata lui, potrivit unei ședințe de judecată. 

''Ea mi-a spus că nu își amintește detaliile despre ceea ce s-a întâmplat, că suferea de halucinații din cauza sevrajului cauzat de heroină și că nu a dormit timp de aproximativ două săptămâni'', a declarat Ryan Eberline, un om implicat în investigaţie. ''Avea halucinații de la televizorul care o instruise să-i ia viața fiicei sau o va ucide. SpongeBob a fost cel care spunea aceste lucruri la televizor. Ea a spus că îi era frică pentru viața ei și că și-a pierdut mințile.''

Justine, care a fost considerată aptă să fie judecată, urmează să se întoarcă în instanță pentru o audiere preliminară pe 28 februarie. Ea rămâne în închisoare fără posibilitatea să iasă pe cauțiune până atunci, notează Daily Mail

Pe acelaşi subiect

În noaptea morții copilei, femeia părăsise casa pe care o împărțea cu cei doi frați ai săi. Fratele ei adolescent a ieșit și el înainte de a se întoarce într-o casă goală în jurul orei 22:00. Fratele ei mai mare, Knelsey, care plecase la serviciu mai devreme în cursul zilei, în jurul orei 14:30, s-a întors acasă la 3:30 a.m. și l-a întrebat pe fratele său mai mic unde sunt Sutton și cu sora lui.

Adolescentul, care rămâne anonim din motive legale, a spus că a văzut-o pe mamă consumând droguri mai devreme în cursul zilei. Apoi au ieșit să o caute și a găsit punga de gunoi cu ceea ce părea a fi piciorul unui copil: ''Am alergat și i-am spus lui Knesley: E un picior într-o pungă. Nu m-a crezut. A crezut că glumesc''.

Femeia consuma frecvent droguri şi a încercat inclusiv să se sinucidă

Cei doi frați au sunat la poliție după descoperirea șocantă. Anchetatorii au găsit pete de sânge pe ușa unui dulap din hol, pe canapeaua din sufragerie, dar și într-un dormitor. În același dormitor au fost găsite și trei cuțite.

Copilul avea răni prin înjunghiere la gât, piept și abdomen. Era înfășurat într-o cuvertură, în punga de gunoi care avea și o pereche de blugi cu pete de sânge pe ei. Eberline a mărturisit că femeia i-a spus pe 1 octombrie că și-a părăsit casa pentru a merge la locuinţa mamei sale, înainte de a leșina într-un cimitir din apropiere. Mai târziu, s-a întors în propriul apartament, pe Cedar Lake Road, și a încercat să se sinucidă, înainte de a-și ucide copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă susține că SpongeBob i-a ordonat să-și măcelărească fiica de 3 ani. Micuţa a fost găsită într-un sac de gunoi, lângă casa din SUA