Antena Meniu Search
x

O pisică a câştigat lupta cu un urs brun, într-o pădure din Siberia: "Şi acasă o cerți pentru că rupe tapetul!" - VIDEO

Imaginile filmate de un grup de pescari ruşi au devenit virale după ce pisica unuia dintre ei a câştigat lupta cu un urs brun.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 15:08

O pisică a câştigat lupta cu un urs brun, într-o pădure din Siberia: "Şi acasă o cerți pentru că rupe tapetul!" - VIDEO
- The Siberian Times

Imaginile au fost filmate pe 31 iulie, în nordul regiunii Irkutsk. Pescarii petreceau lângă un foc de tabără în momentul în care un urs s-a apropiat la doar câţitva metri de ei. Atunci a intrat în scenă Vasya, pisica unuia dintre pescari.

În clip se poate vedea cum micuţa felină reuşeşte să câştige lupta teritorială cu ursul brun. Vasya nu s-a mişcat nici măcar atunci când ursul s-a ridicat pe picioarele din spate arătându-şi clar intenţiile. Pescarii au încercat să convingă felina să se retragă, dar Vasya nu s-a lăsat până când nu a văzut ursul îndepărtându-se.

"Vasya, pleacă de acolo, am spus! Uită-te la ea, continuă să stea în picioare și nici măcar nu se mișcă! Nu știam că am o pisică atât de neînfricată!" se aude pe fundal stăpâna pisicii. "Da, și acasă o cerți pentru că rupe tapetul!", a venit imediat răspunsul soţului. Un alt pescar din grup şi-a dat seama imedit că imaginile filmate de el vor ajunge să facă înconjurul internetului: "Bravo Vasily Vasilyevich! Ești pe prima pagină! Cea mai mare bucată de carne este a ta!".

Cei care au urmărit filmarea au găsit şi o explicaţie pentru victoria pisicii: faptul că pescarii aveau aprins un foc de tabără a ţinut ursul la depărtare. De asemenea, a ajutat şi că oamenii nu s-au agitat sau, şi mai rău, nu au încercat să fugă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O pisică a câştigat lupta cu un urs brun, într-o pădure din Siberia: "Şi acasă o cerți pentru că rupe tapetul!" - VIDEO