Antena Meniu Search
x

O profesoară de 23 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent de 14 ani în Anglia, apărată de tatăl său: „A vrut doar să ajute”

O suplinitoare de 23 de ani, care a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent de 14 ani, a fost găsită vinovată de activitate sexuală cu un copil – după ce s-a dat drept în „mama iubitei lui” pentru a-și ascunde relația.

de Monica Palade

la 09.02.2022, 14:59

Hannah Harris a fost apărată de tatăl său, Jason, care a spus că fiica sa a vrut doar să ajute, atunci când a început să lucreze ca suplinitoare la o școală din Hoddesdon, Hertfordshire, în 2018.

Jason și-a susținut fiica în urma condamnării acesteia - și susține că planul familiei este de a face recurs.

„O susținem pe deplin. Nu renunțăm la ea. Nu credem ceea ce s-a spus în instanță. Discutăm cu avocatul ei în acest moment despre contestație. Nu ar fi trebuit să lucreze. Era prea tânără. A fost în acel job pentru că a vrut să ajute oamenii, asta face, îi ajută pe oameni. Este foarte, foarte bună. Cu oricine a mai lucrat vreodată și pentru cine lucrează acum vorbesc foarte frumos despre ea. Și ea încă lucrează acum.”

Tânăra a fost condamnată la începutul săptămânii pentru că a făcut sex cu un adolescent în parcarea de la Wilko. Ea se dăduse drept mama fictivă a iubitei victimei -„Kayla” - și le-a vorbit părinților lui despre relația lor.

Pe acelaşi subiect

A minţit ca să îşi ascundă relaţia

Ea a spus că o cheamă Olivia și a locuit în Baldock, Hertfordshire. Într-un text, Harris a scris: „Se pare că Kayla și... (băiatul) se înțeleg bine, așa că sunt bucuroasă să-i transport cu feribotul”.

Harris a fost prinsă în ianuarie 2020, după ce fratele mai mare al băiatului a aflat despre relaţia lor. Băiatul a recunoscut că „Olivia” și „Kayla” sunt fictive.

Harris, din Henlow, Bedfordshire, a negat patru acuzații de activitate sexuală cu un copil în decembrie 2019 și ianuarie 2020. Ea a fost găsită nevinovată pentru trei din cele patru acuzații. Relaţiile amoroase s-ar fi consumat de două ori pe Dunstable Downs și o dată la ea acasă.

Procurorul Simon Wilshire a declarat tribunalului coroanei din St Albans: „Amândoi părinții credeau că au vorbit cu Olivia la telefon, iar mama lui a făcut schimb de mesaje cu ea. Numele Kayla și Olivia erau ficțiuni pentru a ascunde faptul că se întâlneau. Părinții vorbeau de fapt cu doamna Harris, deoarece acesta era numărul care li se dăduse pentru Olivia.”

Relaţia facilitată chiar de părinţii băiatului

„Când părinții și-au dat seama, au înţeles că au facilitat contactul fără să vrea. Au fost păcăliți de băiat, crezând că se întâlnește cu cineva de vârsta lui. În calitate de suplinitoare la școala lui, ea (Harris) ar fi știut ce vârstă are - o astfel de activitate este o infracțiune, indiferent dacă se credea că este un act voluntar.”

Harris a fost angajată pentru prima dată în 2018 în departamentul IT al școlii și s-a mutat pentru a deveni suplinitoare în 2019. Când a fost interogată de poliție, ea a susținut că primul contact a fost inițiat atunci când i-a trimis un mesaj pe Instagram.

Ea a spus că a răspuns și comunicarea a continuat - până când a fost de acord să se întâlnească cu el în afara orelor de școală. După verdict, avocatul apărării, Julia Flanagan, a declarat că Harris se află acum într-o relație stabilă.

Ea a spus că au existat preocupări pentru sănătatea ei mintală, dar a revenit la lucrul în IT. Sentinţa urmează să fie dată pe 9 martie, până atunci judecătoarea Caroline Wigin i-a permis să iasă pe cauțiune. Magistratul i-a spus că femeia trebuie să se înregistreze ca infractor sexual și că „în mod inevitabil, sentința va fi cu închisoarea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O profesoară de 23 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent de 14 ani în Anglia, apărată de tatăl său: „A vrut doar să ajute”