Antena Meniu Search
x

O profesoară de liceu a trimis din greșeală tuturor elevilor săi fotografii indecente. Multe din imagini au fost ulterior distribuite pe rețelele sociale, în SUA

Gafă uriașă făcută de o profesoară. Aceasta a distribuit din greșeală mai multe fotografii cu conotație sexuală tuturor eleviilor săi. La rândul lor, unii dintre aceștia le-au postat pe rețelele sociale.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 21:55

O profesoară de liceu a trimis din greșeală tuturor elevilor săi fotografii indecente. Multe din imagini au fost ulterior distribuite pe rețelele sociale, în SUA - Profimedia

Liceul din Maryland, SUA, a fost forțat să își ceară scuze, după eroarea dascălului. În unele dintre imaginile indecente apărea chiar profesoara, scrie presa americană.

Fotografii indecente pentru elevii săi

Angajata liceului Dr. Henry A. Wise Jr. a trimis imaginile prin e-mail tuturor elevilor care învață în instituția de învățământ. Panicată, profesoara a încercat să șteargă mailul, dar a fost prea târziu. Mulți elevi l-au deschis și au început să distribuie fotografiile.

Prin urmare, conducerea unității s-a văzut nevoită să își ceară scuze părinților elevilor, anunțând că s-au luat măsuri corespunzătoare în ceea ce o privește pe profesoară, al cărei nume nu a fost dezvăluit. De asemenea, conducerea le-a cerut elevilor să nu distribuie fotografiile. În plus, pune la dispoziție ajutor psihologic elevilor care au nevoie de consiliere.

Potrivit Fox News, poliția locală a închis ancheta în acest caz. Nu au fost aduse acuzații împotriva profesorului. Conducerea școlii face însă propria sa analiză internă asurpa incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » O profesoară de liceu a trimis din greșeală tuturor elevilor săi fotografii indecente. Multe din imagini au fost ulterior distribuite pe rețelele sociale, în SUA