Antena Meniu Search
x

O româncă de 51 de ani a recunoscut că și-a ucis nepotul de 5 ani într-o casă din Anglia. Elena l-a înjunghiat pe David când părinții erau la serviciu

Și-a recunoscut oroarea. O româncă în vârstă de 51 de ani și-a ucis nepoțelul când acesta se afla în grija ei, într-o casă din Anglia. Femeia suferea de o boală mintală, însă părinții micuțului nu știau.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 18:44

David-Mario Lazar a fost găsit de poliție rănit grav, într-o casă din Coventry, în ianuarie anul trecut. Bunica sa, Elena Anghel, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut acum că i-a curmat viața copilașului. Potrivit dovezilor prezentate în instanță, femeia suferea de o boală mintală în momentul în care și-a înjunghiat nepotul. Ea a fost tratată pentru tulburări psihotice și depresive în România, dar părinții lui David nu știau că femeia suferă de o astfel de boală, relatează TheSun.

Și-a ucis propriul nepot

David și-a dat ultima suflare când părinții lui, Cristina și Dorinel, erau la muncă. Lăsat în grija bunicii, părinții nici nu s-au gândit că aceasta avea să fie cea care îi aduce sfârșitul copilașului.

„Mario avea cinci ani când a murit și a fost ucis de mama mea. Încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru. A trecut un an și nimic nu se schimbă. La noi acasă Mario este peste tot. Sunt poze și amintiri cu el peste tot. Nu am văzut-o niciodată făcând ceva în preajma fiului meu care să mă alarmeze. Ea îl iubea și el o iubea. Nu aș fi avut niciodată încredere în ea să aibă grijă de Mario dacă ar fi dat semne de boală”, a declarant Cristina, mama copilașului.

„Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când se trezea până când dormea. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte", au declarant părinții devastați.

O autopsie a confirmat că micul David-Mario a murit din cauza rănilor grave provocate prin înjunghiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O româncă de 51 de ani a recunoscut că și-a ucis nepotul de 5 ani într-o casă din Anglia. Elena l-a înjunghiat pe David când părinții erau la serviciu