Antena Meniu Search
x

O rusoaică de 67 de ani a încercat să-și omoare fiica, pentru a pune mâna pe apartamentul ei. Cum a ajuns planul diabolic în atenția poliției

Crimă pentru avere. O femeie de 67 de ani din Rusia este acuzată că a ordonat uciderea fiicei sale de 48 de ani pentru a moșteni un apartament pe care îl deține.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 17:59

O rusoaică de 67 de ani a încercat să-și omoare fiica, pentru a pune mâna pe apartamentul ei
O rusoaică de 67 de ani a încercat să-și omoare fiica, pentru a pune mâna pe apartamentul ei - Shutterstock

Potrivit anchetatorilor, femeia de 67 de ani din din orașul rus Krasnoyarsk și-a împărtășit intențiile unui cunoscut, care i-a spus că știe un asasin pe care îl poate angaja. Pe 19 aprilie 2023, a fost aranjată o întâlnire între femeie și un bărbat din localitate într-un parc din centrul orașului, unde au discutat detaliile crimei, potrivit The JurusalemPost.

Femeia ar fi promis că îi va plăti aproape 1000 de euro, dacă îi va aduce dovada crimei. În loc să-și îndeplinească rolul în afacere, bărbatul a contactat poliția locală și le-a spus despre intențiile femeii.

Bărbatul s-a dus la poliție pentru a divulga planul mamei

Pentru a strânge probele necesare condamnării, anchetatorii i-au cerut să joace în continuare rolul ucigașului și chiar l-au ajutat să pună în scenă crima. În plus, ei au informat-o pe fiica femeii despre intenția mamei sale și i-au cerut să-i dea bărbatului un obiect personal cu care acesta să-i dovedească mamei că a ucis-o.

Pe 3 mai, „ucigașul”, care a acționat sub supravegherea anchetatorilor, a informat-o pe mama că și-a îndeplinit partea sa din înțelegerea dintre și i-a ucis fiica înjunghiind-o cu un cuțit. Drept dovadă, i-a dat o geantă de mână, pe care fiica a oferit-o anchetatorilor. În aceeași zi, ea a transferat cei 940 de euro în contul său bancar. După strângerea tuturor probelor necesare, polițiștii au arestat-o ​​pe mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O rusoaică de 67 de ani a încercat să-și omoare fiica, pentru a pune mâna pe apartamentul ei. Cum a ajuns planul diabolic în atenția poliției