Meniu
Search
x

Foto O tânără de 17 ani, descrisă ca "un înger de fată", a fost găsită moartă după ce a dispărut de acasă, în UK. Familia, devastată de durere

O tânără de 17 ani, descrisă ca fiind "un înger de fată", a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă, în Derbyshire, Marea Britanie. Deși poliția încă nu a făcut o identificare formală, familia a fost anunțată cu privire la decesul ei.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 21:07

Cu lacrimi în ochi, bunicul ei mărturisit că întreaga familie este sfâșiată de durere. "Suntem cu toții devastați. Era o fată minunată. Un înger", a spus el, potrivit The Sun. "Inima mea e alături de familie. Am sperat cu toții că va fi găsită în siguranță", a declarat, la rândul lui, un vecin care o cunoștea pe adolescentă.

Amy a dispărut din Hayfield, Derbyshire, pe 9 septembrie, în jurul amiezii. "Nu pot să cred că spun asta dar simt că trebuie, pentru toți cei care au organizat căutări și împart postere. Trupul lui Amy a fost găsit mai devreme, a murit. Îmi pare rău că trebuie să v-o zic așa. Multe mulțumiri tuturor, pentru ceea ce ați făcut", a scris mama ei, pe Facebook.

O moarte subită, însă fără suspiciuni privind circumstanțele

Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu pe o pagină de Facebook înființată după dispariția ei, care între timp a fost redenumită RIP Amy Hall. După o operațiune rapidă și intensă de căutare a tinerei, poliția din Derbyshire a făcut tristul anunț: "Trupul a ceea ce pare a fi adolescenta dispărută Amy Hall a fost găsit. Familia a fost anunțată și gândurile noastre sunt la ei. Identificarea formală urmează a fi făcută, ofițerii au pregătit dosarul pentru legiști și credem că nu sunt suspiciuni privind circumstanțele decesului", au transmis reprezentanții poliției.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O tânără de 17 ani, descrisă ca "un înger de fată", a fost găsită moartă după ce a dispărut de acasă, în UK. Familia, devastată de durere