Antena Meniu Search
x

O tânără de 20 de ani şi-a ucis mama şi şi-a rănit grav tatăl, după o ceartă în familie, în Texas: „Va trebui să ne rugăm Domnului să aibă grijă de noi"

O tânără de 20 de ani şi-a vărsat furia asupra părinţilor, în urma unor discuţii aprinse. Fără să stea pe gânduri fiica şi-a împuşcat mortal mama şi şi-a băgat în spital tatăl, în Texas.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.11.2021, 13:07

Crimă
O tânără de 20 de ani şi-a ucis mama şi şi-a rănit grav tatăl, după o ceartă în familie, în Texas - Shutterstock

O femeie de 20 de ani se află în arestul poliţiei, după ce şi-a împuşcat mortal mama şi şi-a rănit tatăl. Incidentul şocant a avut loc sâmbătă, în jurul orei 20:00, în sud-vestul oraşului Houston. În urma unui apel de urgenţă poliţia a fost chemată la o adresă de pe Ridge Harbour Drive, lângă Hiram Clarke și Court Road.

Când au ajuns au găsit-o pe mamă fără viaţă, într-o baltă de sânge şi pe tată în stare gravă, dar conştient, fiind transportat de urgenţă la spital. Medicii sunt optimişti şi spun că are şanse mari să supravieţuiască. La momentul împuşcăturilor, în maşină se afla şi un minor. La scurt timp, tânăra s-a predat singură la Departamentul de Poliție Pearland.

Durere fără margini, întreaga familie plânge moartea mamei

Familia a identificat-o pe Nikita Broussard-Johnson, în vârstă de 58 de ani, drept mama care a fost împușcată și ucisă.

Pe acelaşi subiect

"Era genul de persoană care ar fi făcut orice pentru oricine. Trebuia doar să-i ceri ajutorul şi ea îţi oferea tot. Juca un rol important în familia noastră”, a explicat Raymond Broussard, fratele femeii ucise. „Oriunde mergea era plină de optimism. Tuturor le plăcea compania ei. Sora mea nu dorea nimic de la nimeni, nu avea resentimente faţă de nimeni, nu avea ură faţă de cineva”, a adăugat sora acesteia, Lisa Doyle, relatează ABC13news.

Soacra Nikitei, Eva Johnson, a spus că aştepta cu nerăbdare să se pensioneze şi avea multe planuri cu care să-şi umple timpul liber: „Vorbea mereu despre asta, mai avea puţin, îmi spunea despre cum se va pensiona şi despre lucrurile pe care urma să le facă şi nu mă aşteptam să se întâmple aşa ceva. Nimeni nu se aştepta să se întâmple aşa ceva”.

Shana Broussard, o altă soră a Nikitei, a mărturisit că singura ei bucurie este faptul că şi-au petrecut împreună ziua de sâmbătă mergând la un meci de fotbal, apoi luând masa în oraş. "Este pur și simplu oribil, de necrezut. Mă bucur că ultima mea zi a fost cu ea și știu că i-a plăcut și ne-am distrat bine", a spus Shana.

Potrivit familiei, Roderick Johnson a fost împușcat în zona piciorului și în zona inghinală și rămâne internat în spital, dar în stare stabilă.

"Va trece peste asta. O să trecem cu toții, dar va dura ceva timp, avem nevoie de timp de vindecare și va trebui să ne rugăm Domnului să aibă grijă de noi", a spus Robert Johnson, tatăl lui Roderick Johnson.

Rudele le-au spus anchetatorilor că tânăra de 20 de ani, vinovată pentru tragedie, locuia în aceeaşi casă cu părinţii ei. Nu se ştie încă care au fost motivele pentru care a recurs la gestul extrem.

Poliţiştii încearcă să stabilească care au fost cu exactitate circumstanţele producerii tragediei. Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O tânără de 20 de ani şi-a ucis mama şi şi-a rănit grav tatăl, după o ceartă în familie, în Texas: „Va trebui să ne rugăm Domnului să aibă grijă de noi"