Antena Meniu Search
x

Video Gelozia i-a luat minţile: Un constănţean şi-a omorât partenera cu un cuţit, apoi şi-a luat viaţa. Fiul femeii a găsit trupurile în bucătărie, pe o canapea

Crimă urmată de sinucidere, la Constanţa. Un bărbat de 52 de ani şi-a omorât concubina în propria ei casă, apoi şi-a luat viaţa cu acelaşi cuţit. Descoperirea a fost făcută de fiul femeii, care a găsit cele două trupuri când s-a întors de la muncă. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 08:55

Vezi și

Bărbatul de 20 de ani este în stare de şoc. Aseară, când s-a întors de la serviciu, şi-a găsit mama moartă. Lângă ea zăcea tot fără suflare bărbatul cu care aceasta avea o relaţie de un an. Tânărul a anunţat poliţia, iar curtea casei a fost împânzită imediat de criminaliști. 

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: Este vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani şi un barbat în vârstă de 52 de ani, ambii fiind găsiţi decedaţi, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal.

Bărbatul era extrem de gelos

Bărbatul de 52 de ani era însurat, însă trăia de mai multă vreme alături de femeia care avea să-i devină victimă. Se mutase cu ea, în chirie, vara trecută. Ar fi fost extrem de gelos.

Pe acelaşi subiect

''Din gelozie să omori un om e...E o tâmpenie! Rupe, dom'ne, lanţul în două şi gata! Când nu se mai poate, nu se mai poate, nu aşa!''

Trupurile celor doi au fost găsite în bucătărie, pe o canapea. Bărbatul s-ar fi sinucis cu acelaşi cuţit cu care a omorât-o pe femeie.

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: În urma necropsiei se va stabilii cu exactitate cauza deceselor.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gelozia i-a luat minţile: Un constănţean şi-a omorât partenera cu un cuţit, apoi şi-a luat viaţa. Fiul femeii a găsit trupurile în bucătărie, pe o canapea