Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 22 de ani a descoperit că e însărcinată la două zile după ce iubitul i-a fost omorât într-un cumplit accident de maşină, în UK

Miracol după cea mai neagră zi din viaţa unei tinere. Durerea despărţirii de iubitul mort într-un cumplit accident de maşină a fost alinată de vestea că avea să devină mamă, purtând în pântec rodul iubirii dintre cei doi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.08.2021, 18:16

Hannah Probert
O tânără de 22 de ani a descoperit că e însărcinată la două zile după ce iubitul i-a fost omorât într-un cumplit accident de maşină - Facebook / Hannah Probert

Hannah Probert, în vârstă de 22 de ani, a dezvăluit faptul că a rămas însărcinată cu bebeluşul lui Bradley Lukins tocmai la înmormântarea acestuia. Cei doi încercaseră să aibă un copil deja de câteva luni bune când Bradley, în vârstă de 21 de ani, a murit într-un accident teribil de maşină în Brynmawr, sudul Ţării Galilor. Era pasager într-un Volkswagen Polo condus de Delme Marks, un prieten care depăşise deja limita legală pentru consumarea cannabisului. Se urcase la volan fără să conştientizeze că şi-ar putea conduce prietenul la moarte.

„Chiar nu știu cum am trecut prin acele prime zile după ce a murit. Lucrurile încă îmi sunt neclare, dar îmi amintesc că la două zile după moartea lui am făcut un test de sarcină, iar când liniile au apărut mi-am dat seama că port bebeluşul lui Bradley. A fost cel mai dulce moment al vieţii mele. Am avut parte de sufletul lui crescând în mine la scurt timp după ce inima mi-a fost frântă de vestea că el a murit şi că nu va şti niciodată ca va deveni tătic, lucrul pe care şi-l dorea cel mai mult pe lume. Nu a fost uşor, dar am decis să-mi anunţ sarcina la înmormântarea lui Bradley, în faţa tuturor oamenilor care l-au iubit şi au ţinut la el. A fost incredibil de emoţionant, dar ştiu că a fost ceea ce trebuia să fac şi mă bucur. El era o persoană minunată. Încercam să avem un copil şi de-abia aşteptam să devenim părinţi. Aveam atât de multe planuri minunate pentru viitorul nostru împreună. Eram de nedespărţit din momentul în care ne-am cunoscut”, a mărturisit tânăra.

Tânărul a murit în urma unui grav accident de maşină, provocat de prietenul său

Delme Marks, care se afla la volan, a pierdut controlul maşinii sale şi a ajuns cu maşina zburând tocmai în acoperişul casei sale. Potrivit Mirror, accidentul teribil a avut loc sâmbătă, 14 iulie 2018. A scăpat fără răni grave şi a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a pledat vinovat pentru uciderea prietenului său prin conducere periculoasă, dat fiind faptul că s-a urcat la volan sub influenţa drogurilor.

Pe acelaşi subiect

Hannah, din Abergavenny, sudul Ţării Galilor, l-a născut pe micul Archie-John Bradley în martie 2019, cântărind 2 kilograme şi 500 de grame. Acum are doi ani, iar tânăra recunoaşte deschis: „fiul meu mi-a dat o putere pe care nu am ştiu niciodată că o am”.

"Nașterea ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața mea - întotdeauna mi-am imaginat că Bradley ar fi fost alături de mine. Pe măsură ce durerile de travaliu au devenit mai apăsătoare, m-am gândit să fac asta atât cât pot de bine în absenţa lui. Când s-a născut Archie, m-am uitat la el și mi-am dat seama că era imaginea lui Bradley, era ciudat. A fost și el atât de reconfortant. Poate că Archie a fost darul de despărțire al lui Bradley pentru mine. Acesta este modul în care îmi place să mă gândesc la el. Știu că Bradley l-ar fi iubit atât de mult pe Archie și ar fi fost un tătic uimitor. Mi-a dat o putere pe care nu am știut niciodată că o am. Am salvat fotografii cu el și am cămașa lui galbenă preferată pentru Archie când va fi mai mare. Povestea mea cu Bradley a fost scurtă, dar viața mea a fost schimbată de dragostea lui pentru totdeauna. Mă voi asigura că îi spun lui Archie totul despre minunatul om care a fost tatăl său. Sper că oriunde s-ar afla el este mândru de noi", a continuat ea.

Amintindu-și momentul în care l-a văzut pe Bradley fără viaţă, pe patul de spital, Hannah a spus: „Avea un ochi negru, dar în afară de asta arăta perfect și parcă dormea. Plângeam și-i spuneam să se trezească. Dar știam că nu o va face niciodată. Murise. L-am sărutat de la revedere și i-am spus să aibă o seară plăcută. Nu mi-am imaginat niciodată că va fi ultima oară când îl voi vedea în viață."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O tânără de 22 de ani a descoperit că e însărcinată la două zile după ce iubitul i-a fost omorât într-un cumplit accident de maşină, în UK