Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani a murit după ce a căzut 50 de metri în gol de pe o macara, în timp ce filma un video pentru Instagram, în China

O tânără de 23 de ani, mamă a doi copii, şi-a pierdut viaţa în mod tragic, după ce a alunecat şi a căzut 50 de metri în gol, de pe o macara, în timp ce încerca să filmeze un video pentru pagina ei de Instagram.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.07.2021, 17:25

Macara
O tânără de 23 de ani a murit după ce a căzut 50 de metri în gol de pe o macara, în timp ce filma un video pentru Instagram - Shutterstock

Xiao Quimei devenise cunoscută în online pentru videoclipurile şi poveştile pe care le împărtăşea fanilor despre viaţa ei ca operator de macarale. Le arăta fanilor săi de pe Instagram cum arată o zi având o asemenea meserie şi observase că oamenii erau din ce în ce mai curioşi să afle mai multe.

Un moment de neatenţie a ucis-o pe tânăra influcener

În încercarea de a strânge cât mai mulţi urmăritori, tânăra s-a urcat pe macara pentru a face o filmare, dar într-un moment de neatenţie a alunecat şi a căzut 50 de metri în gol, cu telefonul în mână. Impactul a fost fatal.

Xiao este a doua femeie în ultimele luni care a murit în China încercând să se filmeze sau fotografieze pentru a poșta în mediul online. O altă vedetă de pe rețelele de socializare, Sofia Cheung, în vârstă de 32 de ani, din Hong Kong, a murit pe 10 iulie în timp ce își făcea un selfie pentru pagina de Instagram lângă o cascadă. Sofia îşi petrecuse ziua cu trei prieteni la parcul natural Ha Pak Lai, în zona râului Tsing Dai lângă Yuen Long, Hong Kong. Urcase până în vârful cascadei şi în timp ce încerca să facă o fotografie pentru contul ei de Instagram, a aluencat şi a căzut în apă.

Xiao Quimei devenise cunoscută în mediul online, având o comunitate de 100.000 de persoane care aşteptau cu nerăbdare să posteze fotografii şi filmuleţe cu e alucrând la cârma unei macarale uriaşe, relatează Mirror. O înmormântare pentru tânăra mamă a doi copii a avut loc deja, în conformitate cu obiceiurile locale şi restricţiile impuse de pandemia Covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără de 23 de ani a murit după ce a căzut 50 de metri în gol de pe o macara, în timp ce filma un video pentru Instagram, în China