Antena Meniu Search
x

O tânără din SUA s-a măritat cu un bărbat cu 13 ani mai bătrân decât bunicul ei: femeia insistă că soţul nu e "sugar daddy"

O tânără din Mississippi a şocat pe toată lumea când a decis să se mărite cu un bârbat mai bătrân cu 61 de ani. Familia fetei s-a obişnuit în cele din urmă cu ideea.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 09:48

O tânără din SUA s-a măritat cu un bărbat cu 13 ani mai bătrân decât bunicul ei: femeia insistă că soţul nu e "sugar daddy"
- Captura TikTok

Miracle Pogue, în vârstă de 24 de ani, l-a cunoscut pe Charles, 85 de ani, la o spălătorie. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Chiar dacă Charles este cu 13 ani mai bătrân decât bunicul ei, Miracle spune că nu este o relaţie "pe interes" şi nu-l vede pe soţul ei ca pe un "sugar daddy".

Miracle a declarat ca mama şi bunicul ei s-au obişnuit rapid cu relaţia ei. Singurul care a obiectat a fost tatăl ei, dar în cele din urmă a fost şi el nevoit să se adapteze. "Ceea ce spun oamenii în online nu contează, noi îi lăsăm să vorbească. Suntem foarte fericiți împreună. Abia așteptăm să ne întemeiem o familie. Oamenii spuneau că mă folosesc de Charles, că el nu știe ce se întâmplă și că ar trebui să-mi fie rușine. Dar este alegerea mea să fiu cu el și mă face să mă simt bine că el mă alege pe mine. Îmi plac sfaturile lui. Este pașnic, este atât de relaxat, nu vrea să se certe. Îmi place să îi ascult poveștile", a declarat Miracle pentru The Sun.

Cei doi soţi spun că vârsta nu a fost niciodată o problemă pentru niciunul dintre ei, iar Charles a declarat că ziua nunţii a fost "cea mai frumoasă zi din viaţă". Acum, cei doi vor să aibă un copil şi au început procedurile pentru fertilizare in vitro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără din SUA s-a măritat cu un bărbat cu 13 ani mai bătrân decât bunicul ei: femeia insistă că soţul nu e "sugar daddy"