Antena Meniu Search
x

O tânără din UK a murit subit sub privirile îngrozite ale prietenilor. O creangă de 5 metri s-a prăbuşit peste ea, în timpul unui apel Facetime cu sora ei

O tânără a fost ucisă de ramura unui copac putred care s-a prăbușit peste ea, în timp ce sora ei a asistat la accidentul înfiorător în timpul unui apel FaceTime.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 12:27

O tânără din UK a murit subit sub privirile îngrozite ale prietenilor. O creangă de 5 metri s-a prăbuşit peste ea, în timp ce vorbea pe cameră cu sora ei
O tânără din UK a murit subit sub privirile îngrozite ale prietenilor. O creangă de 5 metri s-a prăbuşit peste ea, în timp ce vorbea pe cameră cu sora ei - Shutterstock

Shannon Owen, în vârstă de 22 de ani, se bucurase de o plimbare în pădure cu cea mai bună prietenă a ei, fratele prietenei ei și câinele ei când s-a întâmplat nenorocirea. Shannon vorbea pe telefon cu sora ei, Georgia, exact în momentul când ramura de 5 metri s-a prăbușit brusc la pământ, lovind-o pe Shannon în piept și provocându-i răni mortale. Georgia a văzut cum telefonul i-a scăpat din mâna surorii ei.

Tânăra se afla într-o pădure împreună cu mai mulţi prieteni

Incidentul s-a petrecut lângă Whitchurch lângă râul Tamisa, pe 11 martie a acestui an. În anchetă s-a spus că Shannon făcuse o plimbare de-a lungul râului Tamisa împreună cu cea mai bună prietenă a ei Sinead și cu fratele ei, Harrison, în vârstă de 19 ani. Cei trei plecaseră de pe o potecă pe un deal dintr-o pădure pentru a se da pe leagăn legat în jurul unui copac. Sinead era pe leagân de 20 de minute, în timp ce Shannon stătea în fața ei, cocoțată pe un ciot de copac, cu Harrison între ei.

Sora lui Shannon, Georgia, a sunat-o după ce o scrisoare a venit pe ușă marcată ca fiind privată și confidențială. „Shannon nu era doar sora mea mai mare, ci era și cea mai bună prietenă a mea. Am sunat-o Facetime la 15:41 și, în timp ce vorbeam cu ea la telefon, a fost lovită de copac. Totul s-a întâmplat atât de repede. Tot ce am văzut a fost telefonul ei rostogolindu-se, eram atât de, atât de confuză."

Pe acelaşi subiect

Georgia i-a auzit prietena țipând pe fundal, în timp ce Harrison a ridicat telefonul lui Shannon și i-a spus că trebuie să cheme o ambulanță. În minutele care au urmat, Georgia a făcut încercări disperate să găsească locația surorii ei și să ajungă la fața locului. Între timp, Harrison încerca să o resusciteze pe Shannon, care zăcea nemișcată în pădure.

Shannon a murit pe loc, zdrobită de creanga grea

Pompierii, paramedici, ofițeri de poliție și echipaje ale ambulanței aeriene au sosit cu toții în 40 de minute pentru a încerca să salveze viața lui Shannon, dar ea a fost declarată moartă la fața locului.

Lisa Owen, mama fetei, a spus clar în cadrul anchetei că vrea să pună un gard în jurul pădurii pentru a împiedica repetarea unui astfel de accident. „Pentru a preveni pe oricine altcineva să treacă prin această durere și suferință, chiar cred că ar trebui să existe garduri în jurul pădurii”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, într-o declarație proprietarul pădurii a spus: "Nu este practic sau de dorit să puneți un gard în jurul pădurii. Este scump și oricum va fi subminat, așa că va fi inutil. Am achiziționat 24 de semne private pentru pădure care spun „staţi afară" și „nu intrați", care au fost amplasate la intervale de 100 m de fiecare parte a potecilor."

Moartea tinerei a fost concluzionată astfel ca fiind un pur accident, o coincidenţă tragică care nu ar fi trebuit să se întâmple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O tânără din UK a murit subit sub privirile îngrozite ale prietenilor. O creangă de 5 metri s-a prăbuşit peste ea, în timpul unui apel Facetime cu sora ei