Antena Meniu Search
x

O tânără din UK i-a interzis soacrei să-i mai țină bebelușul în brațe dacă nu-și face duș înainte. Care este motivul: "Am devenit foarte îngrijorată"

A-ți ține copilul în brațe ca proaspătă mamă este unul dintre cele mai minunate sentimente din lume. Multe dintre mame tind să fie foarte protective cu bebelușii lor, mai ales în primele luni de viață. Ei bine, este și exemplul unei proaspete mămici din UK care i-a interzis soacrei sa-și mai țină nepotul în brațe, dacă nu face duș înainte și nu-și schimbă hainele. Care este motivul din spatele deciziei.

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 17:22

O tânără din UK i-a interzis soacrei să-i mai țină bebelușul în brațe dacă nu-și face duș înainte
O tânără din UK i-a interzis soacrei să-i mai țină bebelușul în brațe dacă nu-și face duș înainte - Profimedia (poză ilustrativă)

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a plănuit să limiteze contactul fizic pe care viitorul ei copil îl are cu părinții soțului ei. Ea a dezvăluit totul, admițând că soacra ei este o fumătoare înrăită și că este îngrijorată de modul în care ar putea să-l afecteze pe cel mic, un fenomen cunoscut ca „fumatul la mâna a treia”, potrivit Mirror.

Motivul din spatele deciziei

“Fumatul la mâna a treia” apare atunci când fumul persistă pe îmbrăcăminte și mobilier și este considerat periculos pentru bebeluși și copii. 

„După ce am cercetat mai bine fenomenul, am devenit foarte îngrijorată de faptul că ea ține copilul în brațe după ce fumează țigară. Eu și soțul meu am decis că, după ce fumează, trebuie să facă duș și să-și schimbe hainele înainte de a putea ridica bebelușul", a spus femeia.

Ea a adăugat că nu a vrut să-și îndepărteze soacra de cel mic, ci a vrut să stabilească limite ferme cu femeia, pentru a nu-l pune în pericol pe cel mic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără din UK i-a interzis soacrei să-i mai țină bebelușul în brațe dacă nu-și face duș înainte. Care este motivul: "Am devenit foarte îngrijorată"