Antena Meniu Search
x

O tânără și părinții ei și-au pus capăt zilelor, în SUA. Ce au scris în biletul de adio, lăsat în urma lor: "Au ținut totul sub tăcere"

O familie din Pennsylvania a fost găsită împușcată în curtea din spatele casei lor, săptămâna trecută. O tânără și părinții ei și-au pus capăt zilelor, lăsând un bilet de adio în urma lor. Autoritățile din SUA susțin că ar fi vorba despre o sinucidere. 

de Cristina Cruceru

la 08.02.2023, 14:32

O tânără și părinții ei și-au pus capăt zilelor, în SUA
O tânără și părinții ei și-au pus capăt zilelor, în SUA - YouTube, ShutterStock

Morgan Daub, în vârstă de 26 de ani, și părinții ei, James Daub, 62 de ani, și Deborah Daub, 59 de ani, au fost găsiți morți în curtea casei lor din York County, Pennsylvania, SUA, în dimineața zilei de 25 ianuarie, după ce poliția a fost sesizată de un vecin.

Au lăsat un bilet de adio în urma lor

Autoritățile americane spun că familia respectivă ar fi lăsat un bilet în care era scris despre decizia lor de a-și pune capăt zilelor. Poliția crede că Deborah Daub și-a împușcat și ucis soțul și apoi a fost împușcată și ucisă de Morgan, care s-a sinucis. Polițiștii spun că nu a existat vreun semn de furt, intrare forțată și nici dovezi că ar fi fost prezentă altă persoană în casa lor.

Ancheta privind aceste decese a fost închisă. Oamenii care cunoșteau familia s-au declarat șocați și îndurerați de moartea acestora. Morgan era pasionată de bowling, iar prietenii ei din comunitatea locală de bowling au descris-o ca fiind o tânără timidă și liniștită, care era apropiată de mama ei și, de asemenea, o jucătoare de bowling talentată.

Pe acelaşi subiect

Morgan și mama ei obișnuiau să meargă în diferite săli de bowling, însă de câțiva ani nu au mai făcut acest lucru, fapt care le-a dat de gândit multora. Bret Stabley, una dintre persoanele care administrează o astfel de sală, a spus că tânăra și mama ei erau cliente vechi. Stabley a spus despre Morgan că era "foarte blândă și liniștită", dar și "foarte inteligentă". De asemenea, era "o jucătoare de bowling destul de bună", a spus el.

Ce scria în biletul de adio

Un vecin a spus, pentru Today, că familia avea o "preocupare cu religia, în special din partea tatălui". De asemenea, curtea din față a familiei a fost "plină" de pancarte politice pro-Trump în timpul alegerilor. Detectivul Timothy Fink a declarat vineri, într-o declarație pentru NBC News, că Deborah a lăsat un bilet, semnat pe 19 ianuarie, în care "vorbește despre o decizie comună" a ei și a lui Morgan de a-și pune capăt zilelor. Documentul se referă la "răul care s-a adunat împotriva lui Morgan", dar nu intră în alte detalii, a spus Fink.

Morgan și tatăl ei au lăsat, de asemenea, bilete în care au scris cum plănuiseră să se împuște. Aceștia făcuseră pregătiri, inclusiv ce să facă cu câinele și bunurile familiei. Aceste notițe erau din 24 ianuarie, cu o zi înainte ca trupurile familiei să fie găsite.

Poliția a declarat că poziționarea cadavrelor, cele două arme găsite la fața locului, tuburile de cartușe și alte dovezi "susțin versiunea prezentată de documentele scrise lăsate de familie", potrivit căreia "toți cei trei membri ai familiei au decis să-și pună capăt zilelor la 1/24/2023".

Între timp, vecinii au declarat că sunt "șocați și neîncrezători" că așa ceva s-a putut întâmpla "atât de aproape de casă". "Când am interacționat cu ei, au ținut totul sub tăcere, nu au vorbit despre problemele lor", a spus un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O tânără și părinții ei și-au pus capăt zilelor, în SUA. Ce au scris în biletul de adio, lăsat în urma lor: "Au ținut totul sub tăcere"