Antena Meniu Search
x

O vedetă din wrestling a fost găsită moartă, la două zile după ce s-a filmat cu un pistol în mână şi a ameninţat că se sinucide

Lumea wrestlingului este în doliu, după ce rudele au anunţat decesul celei care a fost Daffney Unger sau Shannon Claire Spruill, pe numele ei real, fostă campioană World Championship Wrestling şi o femeie care a murit la doar 46 de ani.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 07:49

Vedeta din wrestling a murit la numai 46 de ani
Vedeta din wrestling a murit la numai 46 de ani - Youtube via Daily Star
  • Vedeta din wrestling a murit la 46 de ani.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în propria ei casă, iar vestea decesului a fost confirmată de Jean Tookey Spruill, mama vedete. Conform Daily Star, mama vedetei a precizat că "vă anunţ, cu mult regret, trecerea în nefiinţă a fetei mele, Shannon Spruill ... Scream Queen Daff. Shannon a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri. Suntem devastaţi".

Nu se ştie deocamdată modul în care a murit vedeta wrestlingului, însă fanii ei fac mai multe subpoziţii după ce, cu doar două zile înainte, Daffney Unger a postat pe internet un mesaj video extrem de tulburător. În clipul respectiv vedeta pare să ţină un pistol în mână, recunoaşte că a avut gânduri suicidare, dar şi că ar putea suferi din cauza unor leziuni ale creierului căpătate în urma numeroaselor contuzii cerebrale suferite în timpul meciurilor de wrestling.

Vedeta a fost campioană în circuitul World Championship Wrestling

Mai mult, Daffney Unger vorbeşte despre o posibilă boală a creierului care ar putea fi identificată doar după decesul persoanei respective şi chiar anunţă că vrea să-şi doneze creierul pentru studii, după moartea ei, astfel încât să se descopere tratamente care să ajute alte persoane aflate în starea ei.

Daffney Unger a fost o vedetă a wrestlingului în anii 1990 şi la începutul anilor 2000. A fost campioana feminină în World Championship Wrestling, iar în 2009 Pro Wrestling Illustrated a nominalizat-o pe locul 18 în topul celor mai bune 50 de luptătoare din lume.

A fost măritată cu chitaristul Rich Ward, membru al trupelor Stuck Mojo şi Fozzy, iar în 2011 a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, după ce a produs un accident cu daune în momentul în care se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O vedetă din wrestling a fost găsită moartă, la două zile după ce s-a filmat cu un pistol în mână şi a ameninţat că se sinucide