Antena Meniu Search
x

O vedetă radio din Statele Unite ale Americii, care milita împotriva vaccinării anti-Covid-19, a murit de coronavirus

Marc Bernier, o vedetă radio din Statele Unite ale Americii care milita împotriva vaccinării anti-Covid-19, a murit de coronavirus.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 17:45

Vedeta de radio din Statele Unite ale Americii a murit la 65 de ani
Vedeta de radio din Statele Unite ale Americii a murit la 65 de ani - Facebook Marc Bernier Show
  • Vedeta radio din Statele Unite ale Americii, moartă de coronavirus, avea 65 de ani.

Bernier avea 65 de ani, iar timp de mai mult de trei decenii a avut diferite emisiuni la mai multe posturi de radio din Florida. Conform Metro Online, în ultimele lunii, Bernier a militat împotriva vaccinării anti-Covid-19, susţinând inclusiv posibilitatea ca programul de vaccinare să fie, de fapt, unul de exterminare în masă.

La începutul lunii, însă, Bernier a început să se simtă rău şi nu mică i-a fost mirarea când a fost găsit ca fiind infectat cu noul coronavirus. Bernier a stat circa trei săptămâni în spital, înainte să moară.

Deşi mai mulţi invitaţi i-au sugerat inclusiv să se vaccineze în timpul emisiunii, pentru a transmite un mesaj, Bernier a refuzat şi chiar a intrat într-un conflict aprig cu un politician local.

Statele Unite ale Americii au înregistrat sute de mii de infectări noi cu noul coronavirus, în ultima săptămână, în ciuda faptului că ar avea un grad de vaccinare de peste 60% din populaţia adultă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O vedetă radio din Statele Unite ale Americii, care milita împotriva vaccinării anti-Covid-19, a murit de coronavirus