Antena Meniu Search
x

Oroare în Siria. Fetiță de cinci ani ucisă de părinți și aruncată la gunoi, după ce a fost răpită și violată de un străin

O fetiță în vârstă de cinci ani a fost ucisă de părinții ei, care i-au aruncat apoi cadavrul la gunoi, într-o așa-zisă ”crimă de onoare” în Siria, după ce a fost răpită și violată de un străin. Cadavrul copilului a fost găsit într-un container de gunoi în Manbij, iar polițiștii au deschis o anchetă.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 13:34

Oroare în Siria. Fetiță de cinci ani ucisă de părinți și aruncată la gunoi, după ce a fost răpită și violată de un străin
Oroare în Siria. Fetiță de cinci ani ucisă de părinți și aruncată la gunoi, după ce a fost răpită și violată de un străin - Profimedia Images

Părinții copilei și-ar fi ucis fiica cu „sânge rece”, după ce a fost răpită și violată de un bărbat neidentificat în zona Al-Shahba din Siria pe 18 noiembrie, scrie Daily Mail. Cadavrul copilului a fost găsit într-un container de gunoi în Manbij, nordul Siriei, pe 27 ianuarie, înainte de a fi transferat la Spitalul Al Furat, care se află în estul Alep.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (SOHR) a declarat că Forțele de Securitate Internă au arestat mai mulți membri ai familiei fetei. Părinții fetiței au negat că și-au ucis fiica și investigațiile sunt în desfășurare, a adăugat SOHR.

Fetița de cinci ani a fost răpită și violată de un străin pe motocicletă

Fetița de cinci ani a fost răpită de un străin care mergea pe motocicletă, după ce și-a părăsit casa pentru a-și întâlni tatăl în livezile de măslini din localitate.

Pe acelaşi subiect

După o percheziție, fata a fost găsită în apropierea unui drum dintre satele Deir Jamil și Kafr Naha, potrivit SOHR.  

Nu a fost încă confirmat când a fost ucisă fata.

Părinții și-ar fi ucis fetița de cinci ani sub pretextul unei ”crime de onoare”

SOHR a cerut acum autorităților să se asigure că ucigașii copilului vor fi judecați pe fondul unui val de așa-numite „crime de onoare” din țară.

În iulie anul trecut, o fată a fost târâtă într-o casă abandonată și împușcată de tribul ei, într-o așa-numită „crimă de onoare”, după ce a încercat să fugă cu iubitul ei și a refuzat să se căsătorească cu vărul ei în Siria.

 Fenomenul crimelor ''de onoare'' din lumea islamică

Un videoclip difuzat online a arătat-o ​​pe tânăra, care a fost identificată drept Eida Al-Hamoudi Al-Saeedo, în vârstă de 18 ani, fiind împușcată într-un sat de la periferia orașului Al-Hasakah, din nord-estul Siriei.

Eida, care era din orașul Al-Hasakah, a fost târâtă în casa abandonată de tatăl și fratele ei, împreună cu alți bărbați din tribul Al-Sharabain, potrivit site-ului de știri Alarabiya.

Ea fusese înfometată și bătută multe zile înainte de a fi executată de familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Oroare în Siria. Fetiță de cinci ani ucisă de părinți și aruncată la gunoi, după ce a fost răpită și violată de un străin